Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jennifer Lopez egna ord efter bilderna med Affleck

Jennifer Lopez egna ord efter romantiska bilderna med Affleck
Jennifer Lopez och Ben Affleck var förlovade innan de bröt upp.
Foto: VANSTORY DEBBIE / STELLA PICTURES ABACA
Basebollspelaren Alex Rodriguez och J Lo var ett par under fyra år.
Foto: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / STELLA PICTURES/NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM
Jennifer Lopez och Ben Affleck sågs omfamna varandra i Hamptons under den amerikanska nationaldagshelgen.
Foto: ELDER ORDONEZ / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

De heta bilderna på J Lo och Ben Affleck visar tydligt att det är kärlek i luften – igen.

Artisten bekräftar nu hur mycket hon omfamnar livet just nu.

– Jag älskar mitt liv just nu. Jag älskar vad jag gör. Jag älskar var jag är någonstans, säger hon i en podcast enligt sajten E!

För 20 år sedan var Jennifer Lopez, 51, och Ben Affleck, 48, ett av världens mest omskrivna kändispar. De gick under namnet ”Bennifer”. Nu skrivs det om ”Beniffer 2.0” – och mycket tyder på att det inte är sista gången. Den senaste tiden har flera bilder på kärleksparet nämligen florerat i nöjesvärlden. Så sent som under den amerikanska nationaldagshelgen kunde man se Ben Affleck hålla sin arm runt Jennifer Lopez.

Nyligen medverkade Jennifer Lopez i podcasten ”The Zane Lowe Show”, uppger sajten E!. Artisten som nyligen släppte en ny singel berättar om hur hon har hittat tillbaka till musiken, efter uppbrottet med tidigare pojkvännen, Alex Rodriguez. 

– Jag tror vissa människor helt enkelt blir inspirerade av att vara hjärtekrossade. Förstår du vad jag menar? Att skriva musik när hjärtat gör ont, säger hon i en amerikansk podd enligt sajten E!

”Älskar livet just”

Men det är inte bara musiken hon har hittat tillbaka till.  När ”Jenny from the block” pratar om var hon befinner sig i livet, är det uppenbart att hon är minst sagt nöjd med tillvaron.

– Jag tror när du kommer till den platsen i livet, då händer magiska grejer som du aldrig kunde föreställa dig skulle hända i livet igen. Det är där jag befinner mig just nu, säger hon.

Kända porrstjärnan död – föll från 22:a våningen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.