Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jennifer Lawrences hemliga bröllopsfest

Jennifer Lawrence blev utsatt för kränkande beteende
Jennifer Lawrence, 29, gifte sig i helgen.Foto: BEI/SHUTTERSTOCK / BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Hittils har inga officiella bilder läckt ut på när Cooke Maroney och Jennifer Lawrence sade ja till varandra.Foto: THEIMAGEDIRECT.COM/TT / IBL BILDBYRÅ / THE IMAGE DIRECT TT NYHETSBYRÅN
Jennifer Lawrencer har tidigare kallat Maroney för ”den bästa människa jag har mött”. Foto: JOEL C RYAN / AP TT / NTB SCANPIX

Skådespelaren Jennifer Lawrence, 29, har gift sig.

Med gäster som Adele och Cameron Diaz sade hon ja till sin Cooke Maroney, 34, på ett lyxigt slott i Newport, Rhode Island, skriver Daily Mail. 

Det var minst sagt kändistätt när världsstjärnan Jennifer Lawrence gifte sig i helgen.

Enligt People hade paret anlänt dagen innan i helikopter – och när de båda till sist vigdes gjorde man det inför gäster som Emma stone, Sienna Miller, Adele, Cameron Diaz och Kris Jenner.

Allt som allt ska 150 av parets närmaste vänner ha varit på plats för att delta i bröllopsfestligheterna.

På bilder som Daily Mail har publicerat syns flera av kändisgästerna anlända till festen i bilar. På bilder inifrån festlokalen syns långa uppdukade bord under ett tak prytt med stora guldkronor.

Också en något mindre foodtruck ska ha funnits på festen, vilket Daily Mail har publicerat en bild på.

Mycket av förberedelserna kring bröllopet har hålltis hemligt och ännu har inga officiella bilder på brudparet läckt ut, men enligt uppgifter till People ska Jennifer Lawrencer ha burit en Dior-klänning vid altaret. 

”Bästa människan jag någonsin mött”

Jennifer Lawrcence och Cooke Maroney började dejta i juni 2018. Enligt People förlovade sig paret i februari i år. 

I juni i år kallade Lawrence den nya kärleken för ”den bästa människan jag någonsin mött” i podcasten ”Naked with Catt Sadler.

– Han är verkligen det. Och han blir bara bättre.

Skådespelaren, känd från filmer som ”The hunger games”, ”Winter's bone” och fyra olika ”X-men”-filmer förklarade då också hur hon kommit fram till Maroney var personen hon ville gifta sig med.

– Jag vet inte, jag började med det mest grundläggande. Hur känner jag? Är han trevlig? Är han snäll? Det är bara, 'det här är den rätta'. Jag vet att det låter jättedumt, men han är verkligen den bästa människan jag har träffat, så jag känner mig väldigt hedrad av bli en Maroney.

Jennifer Lawrence nära att ta livet av medarbetare