Jennifer Lawrence. Foto: JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK / JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURESJennifer Lawrence. Foto: JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK / JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Jennifer Lawrence. Foto: JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK / JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Darren Aronofsky. Foto: Farnum Shakeira / ALLOCCA/STARPIX/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESDarren Aronofsky. Foto: Farnum Shakeira / ALLOCCA/STARPIX/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Darren Aronofsky. Foto: Farnum Shakeira / ALLOCCA/STARPIX/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Jennifer Lawrence berättar om 21 år äldre kärleken

Publicerad

De har pekats ut som Hollywoods nya heta par.

Nu berättar Jennifer Lawrence för första gången om sin relation med den 21 år äldre regissören Darren Aronofsky.

– Jag har varit i förhållande förut där jag bara varit förvirrad. Men med honom är jag aldrig förvirrad, säger i en intervju med Vogue, som citeras av CNN.

Det är under det senaste året som skådespelaren Jennifer Lawrence, 26, känd från filmer som "The hunger games" och "Passengers" setts ihop med "Black swan"-regissören Darren Aronofsky, 48.

De två träffades i samband med inspelningen av den psykologiska skräckfilmen "Mother", där Jennifer Lawrence spelar huvudrollen och Darren Aronofsky står för regin.

 

LÄS MER: Han är Jennifer Lawrence nya kärlek

 

I en intervju med Vogue, som citeras av flera amerikanska medier, berättar nu den hyllade skådespelaren för första gången om parets relation.

– Jag har varit i förhållande förut där jag bara varit förvirrad. Men med honom är jag aldrig förvirrad, säger Jennifer Lawrence till Vogue.

Jennifer Lawrence om kärleken

I intervjun berättar skådespelaren att paret hade en kemi mellan sig redan från start.

– Vi hade energi, säger hon och fortsätter med att skämta:

– Jag hade energi för honom. Jag vet inte hur han kände om mig.

Romansen ska ha inletts i slutet av förra året. Jennifer Lawrence har dock inte velat uttala sig om relationen tidigare.

I dag medger hon att paret är olika.

– Vanligtvis gillar jag inte Harvard-personer, eftersom de ständigt måste nämna att de gått på Harvard. Men han är inte en sådan person.

Jennifer Lawrence: "Otroligt otillfredsställande"

Paret verkar dock inte kunna förenas i kärleken för realityserier, något som Jennifer Lawrence uppskattar.

– Han finner dem otroligt otillfredsställande.

 

LÄS MER: Därför älskar alla Jennifer Lawrence 

 

I "Mother" medverkar också Michelle Pfeiffer och Ed Harris. Darren Aronofsky var tidigare tillsammans med skådespelaren Rachel Weisz, en relation som varade i nio år. Paret har sonen Henry, 11, tillsammans.

Jennifer Lawrence hari sin tur dejtat Coldplays sångare Chris Martin samt varit tillsammans med skådespelaren Nicholas Hoult i fem år.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag