Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jennifer Garners kropps-ändring för nya kärleken

Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / AVALON.RED B7996
Foto: ROL/X17ONLINE.COM / ROL/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Foto: PAUL HEBERT / LFI/AVALON.RED B4413
Foto: PAUL HEBERT / LFI/AVALON.RED B4413

Hollywoodstjärnan Jennifer Garner har bestämt sig för att ta ett steg bort från skönhetsingrepp och botox.

Efter att ha gjort allt för att förhindra åldrandet har nu Garner tagit ett beslut för sitt utseende – och det är delvis nya pojkvännen John Millers förtjänst.

– Hon gjorde vad 99 procent av hennes gelikar gör. Men vid vissa tillfällen var det märkbart att hon överdoserade på det, och fick mer kirurgi gjord, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

Jennifer Garner, 46, har hittat kärleken igen efter den uppslitande skilsmässan från Ben Affleck förra året. Hon är nu tillsammans med affärsmannen och multimiljonären John Miller, 40, och förhållandet har ändrat skådespelarens åsikter om sitt eget utseende.

Enligt uppgifter till amerikanska sajten Radar Online ska Jennifer Garner nu ha valt att trappa ner på skönhetsingreppen som hon tidigare har ägnat sig åt under förhållandet med Ben Affleck.

– Det är en öppen hemlighet att Jennifer inte tycker om att åldras. Speciellt inte med Ben Afflecks otrohetstendenser, och alla snygga unga kvinnor som hon omges av i Hollywood, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

Jennifer Garner väljer bort botox efter nya kärleken

Uppgiftslämnaren poängterar att Garner inte på något sätt är unik som sprutat in botox och fillers i hyn för att behålla sin ungdomlighet – men att hon emellanåt gjorde det i sådan grad att det inte längre såg naturligt ut.

– Hon gjorde vad 99 procent av hennes gelikar gör. Men vid vissa tillfällen var det märkbart att hon överdoserade på det, och fick mer kirurgi gjord, säger uppgiftslämnaren till sajten.

 

 

Men förhållandet med John Miller har nu fått Jennifer Garner att ändra sig, och bli mer självsäker i sin ålder och sitt utseende.

– Han älskar hennes naturliga utseende, och hon känner sig sexigare och mer självsäker i att vara sig själv. Det är därför hon ser mindre uppsvälld ut och mycket mer naturlig, säger uppgiftslämnaren.

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!