Jennifer Garner. Foto: CLIFF OWEN / AP TT NYHETSBYRÅNJennifer Garner. Foto: CLIFF OWEN / AP TT NYHETSBYRÅN
Jennifer Garner.  Foto: CLIFF OWEN / AP TT NYHETSBYRÅN
Ben Affleck. Foto: GICE, SOVE, SPOT / STELLA PICTURES BACKGRID USBen Affleck. Foto: GICE, SOVE, SPOT / STELLA PICTURES BACKGRID US
Ben Affleck. Foto: GICE, SOVE, SPOT / STELLA PICTURES BACKGRID US

Jennifer Garner har fått nog av Ben Affleck

Publicerad

Jennifer Garner har gett upp hoppet om att hjälpa sin ex-make Ben Affleck i kampen mot alkoholmissbruket.

Efter att Ben Affleck gått vidare med Lindsay Shookus har Garner fått nog.

– Jennifer känner att Bens drickande är Lindsays problem nu, säger en uppgiftslämnare till In Touch.

Skådespelaren Jennifer Garner har gett upp i sin kamp för att hjälpa sin ex-make Ben Affleck nu när han gått vidare med en ny flickvän, Lindsay Shookus.

Hon har i flera år försökt få honom att sluta med alkohol, men nu har hon gett upp hoppet, skriver In Touch.

– Jennifer känner att Bens drickande är Lindsays problem nu. Självklart så oroar sig Jennifer för Bens hälsa, därför att han är far till hennes barn, Violet, 11, Seraphina, 8, och Samuel, 5, men hon känner att hon har gjort allt hon kan för att hjälpa honom i alla år. Nu är det Lindsays tur, säger en uppgiftslämnare till sajten.

LÄS MER: Paret återförenade efter skilsmässan

Ben Affleck har kämpat mot alkoholmissbruk

Ben Affleck har kämpat mot sitt alkoholmissbruk i många år, och det har rapporterats att hans ovilja att bli nykter var en orsak till uppbrottet mellan Jennifer Garner och Ben Affleck.

Det var 2001 som Ben Affleck först offentliggjorde sina alkoholproblem när han checkade in på rehab. 

– Jag gick till rehab för att jag var 29 år och festade för mycket. Jag hade inga gränser, och ville bli klar i huvudet och få en idé om vem jag ville vara, sade han då.

LÄS MER: Därför skiljer sig Ben Affleck och Jennifer Garner 

Trots att Ben Afflecks problem med alkohol är väldokumenterad, så fortsätter Lindsay Shookus att dricka runt sin nya man, enligt In Touch.

– Jennifer är väldigt förvånad att Lindsay dricker runt Ben. Men hon känner att det är upp till Lindsay att bestämma hur hon vill hantera situationen, säger uppgiftslämnaren till In Touch.

Jennifer Garner ska dejta en annan person

Enligt källan så ska även Jennifer Garner ha gått vidare. Hon ska dejta en annan person i hemlighet, och att se Garner med en annan man har förvärrat Afflecks alkoholproblem.

– Förhållandet har fått Ben att inse att han aldrig kommer att få tillbaka Jennifer, säger källan till In Touch.

Det var i juni 2015 som skådespelarna Ben Affleck och Jennifer Garner berättade att de skulle skilja sig.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag