Nu avslöjas det att skådespelerskan Jennifer Aniston var gravid med Brad Pitt - men fick missfall, strax innan han gick vidare till Angelina Jolie.
Nu avslöjas det att skådespelerskan Jennifer Aniston var gravid med Brad Pitt - men fick missfall, strax innan han gick vidare till Angelina Jolie.

Jennifer fick missfall med Brad Pitt

Publicerad
Uppdaterad
NEW YORK. Jennifer Aniston fick missfall med Brad Pitt.
Kort därefter gick paret skilda vägar.
- Hon är fortfarande helt förstörd över detta, rapporterar amerikanska medier.
Pitt och Jolie.
Brad Pitt ville under lång tid ha barn med Jennifer Aniston och han fick till slut sin vilja genom. Globe avslöjade i natt att Jennifer Aniston blev gravid och väntade parets barn. Men hon fick missfall. - De var innan väldigt upprymda över att de skulle bli föräldrar. Men ödet hade andra planer för dem. - När läkaren meddelade det hemska beskedet blev båda helt förstörda, rapporterar Globe.

"Såren revs upp"

Brad stöttade Jennifer efter missfallet. - Han skötte det med bravur. Men kort efter började deras äktenskap att knaka i fogarna och Brad hittade kärleken i Angelina. - Nu när Jennifer fick veta att Angelina Jolie väntar barn med Brad så revs alla hennes sår upp igen, berättar en källa för Globe. Den som, enligt Globe, har stöttat Jennifer Aniston är nye pojkvännen Vince Vaughn. - Jennifer har fått nog. Och ingen vet vad som skulle kunna hända om hon inte hade Vince att luta sig mot och få tröst av.

Knäcks varje gång

- Varje gång Brad och Angelina gör ett nytt utspel blir Jennifer helt knäckt. - Hon säger: Det är som att bli utsköljd av en stor våg i ett enormt hav. Johan T Lindwall johan.lindwall@expressen.se

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag