Jennifer Anistons liv utan maken – efter storbråket

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Jennifer Aniston.
Foto: JEFFREY MAYER / STELLA PICTURES JEFFREY MAYER/JTMPHOTOS, INTERNA
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: JACKSON LEE / SPLASH NEWS / JACKSON LEE / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Foto: STEVE LEVY / STELLA PICTURES ABACA

När Jennifer Aniston fyllde år hade hon samlat sina nära och kära för att fira – men Justin Theroux lyste med sin frånvaro. 

Situationen uppstod just efter att uppgifterna om makarnas äktenskapskris uppmärksammats.

Två år efter bröllopet uppges det vara kris i Jennifer Anistons, 49, äktenskap med Justin Theroux, 46.

I höstas kom uppgifter om att Hollywoodstjärnorna bor i separata lägenheter – hon i Los Angeles och han i New York, enligt In Touch.

När Jennifer Aniston fyllde 49 söndagen 11 februari, så lyste Justin Theroux med sin frånvaro. Istället firade Aniston födelsedagen tillsammans med sina vänner.

Under födelsedagen var det tydligt att Jennifer Aniston sökte sina vänners stöd, enligt Radar Online. Hon hade samlat sina närmaste, däribland "Vänner"-kollegan Courtney Cox.


LÄS MER: Brad Pitts ursäkt till Aniston – efter 12 år  


https://www.instagram.com/p/BfGjAKAF__z/?utm_source=ig_embed

Iskall stämning mellan Aniston och Theroux

Enligt källor till Radar Online hamnade de två stjärnorna i ett storbråk med varandra strax innan jul, efter att redan innan spenderat två och en halv månad ifrån varandra.

Vittnen ska då ha sett en ursinnig Justin Theroux storma ut från parets hem i Bel-Air och därefter ta in på ett lyxhotell.

– Det var ett löjligt bråk, den typen av bråk som de flesta par har. Men den här gången spårade det ur och Jen flippade, sa en insatt person.

Bara veckor innan Jennifer Anistons födelsedag syntes hon och Justin Theroux på semester i Mexiko. Många trodde att de var där för att ägna sig åt varandra och relationen. Men på bilder syns det att de inte var där själva, utan tillsammans med vänner. Stämningen såg dessutom ut att vara iskall mellan makarna.

Jennifer Aniston och Justin Theroux gifte sig i augusti 2015 – paret hade då varit tillsammans i fyra år. 


LÄS MER: Nu faller Jennifer Anistons fasad 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.