Jennifer Aniston. Foto: JEFFREY MAYER / STELLA PICTURES JEFFREY MAYER/JTMPHOTOS, INTERNAJennifer Aniston. Foto: JEFFREY MAYER / STELLA PICTURES JEFFREY MAYER/JTMPHOTOS, INTERNA
Jennifer Aniston. Foto: JEFFREY MAYER / STELLA PICTURES JEFFREY MAYER/JTMPHOTOS, INTERNA
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: JACKSON LEE / SPLASH NEWS / JACKSON LEE / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWSFoto: JACKSON LEE / SPLASH NEWS / JACKSON LEE / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
 Foto: JACKSON LEE / SPLASH NEWS / JACKSON LEE / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Foto: STEVE LEVY / STELLA PICTURES ABACAFoto: STEVE LEVY / STELLA PICTURES ABACA
 Foto: STEVE LEVY / STELLA PICTURES ABACA

Jennifer Anistons liv utan maken – efter storbråket

Publicerad

När Jennifer Aniston fyllde år hade hon samlat sina nära och kära för att fira – men Justin Theroux lyste med sin frånvaro. 

Situationen uppstod just efter att uppgifterna om makarnas äktenskapskris uppmärksammats.

Två år efter bröllopet uppges det vara kris i Jennifer Anistons, 49, äktenskap med Justin Theroux, 46.

I höstas kom uppgifter om att Hollywoodstjärnorna bor i separata lägenheter – hon i Los Angeles och han i New York, enligt In Touch.

När Jennifer Aniston fyllde 49 söndagen 11 februari, så lyste Justin Theroux med sin frånvaro. Istället firade Aniston födelsedagen tillsammans med sina vänner.

Under födelsedagen var det tydligt att Jennifer Aniston sökte sina vänners stöd, enligt Radar Online. Hon hade samlat sina närmaste, däribland "Vänner"-kollegan Courtney Cox.

 

LÄS MER: Brad Pitts ursäkt till Aniston – efter 12 år  

 

https://www.instagram.com/p/BfGjAKAF__z/?utm_source=ig_embed

Iskall stämning mellan Aniston och Theroux

Enligt källor till Radar Online hamnade de två stjärnorna i ett storbråk med varandra strax innan jul, efter att redan innan spenderat två och en halv månad ifrån varandra.

Vittnen ska då ha sett en ursinnig Justin Theroux storma ut från parets hem i Bel-Air och därefter ta in på ett lyxhotell.

– Det var ett löjligt bråk, den typen av bråk som de flesta par har. Men den här gången spårade det ur och Jen flippade, sa en insatt person.

Bara veckor innan Jennifer Anistons födelsedag syntes hon och Justin Theroux på semester i Mexiko. Många trodde att de var där för att ägna sig åt varandra och relationen. Men på bilder syns det att de inte var där själva, utan tillsammans med vänner. Stämningen såg dessutom ut att vara iskall mellan makarna.

Jennifer Aniston och Justin Theroux gifte sig i augusti 2015 – paret hade då varit tillsammans i fyra år. 

 

LÄS MER: Nu faller Jennifer Anistons fasad 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag