Jennifer Anistons okända tv-serie – innan ”Vänner”

Jennifer Aniston är för evigt förknippad med ”Vänner”.
Foto: SOPA IMAGES / SIPAUSA TT NYHETSBYRÅN

Jennifer Aniston har varit älskad av fansen sedan ”Vänner”, vars 236 avsnitt rullade i tio år mellan 1994 och 2004.

Men vad få har koll på är 51-åringens tv-karriär innan ”Vänner”.

När ”Vänner” hade premiär var det Courteney Cox, som spelar Monica, som var mest känd av de sex huvudrollsinnehavarna. Hon hade bland annat haft en roll i ”Seinfeld”. 

Samtidigt hade Jennifer Aniston visserligen haft ett par roller i olika sitcoms innan men flera av dem sändes aldrig på tv eller ställdes in.

Serien ställdes in

En av dessa serier var ”Molloy”, om 11-åriga Molloy Martin, spelad av Mayim Bialik, som tvingas flytta från New York till Los Angeles med sin pappa och dennes nya fru efter att mamman dött.

Molloy Martins styvsyster i serien spelades av ingen mindre än Jennifer Aniston.

Det spelades in sju avsnitt men serien avslutades tvärt innan den hade sänts i sin helhet i tv-rutorna. På sistone har bilder och klipp på just Jennifer Aniston börjat cirkulera i sociala medier. Även på Youtube finns flera klipp på Jennifer Anistons förhållandevis okända tv-seriemedverkan.

https://www.youtube.com/watch?v=SER5D5w4rKM

I ett inlägg på Twitter har någon även hittat affischen för ”Molloy” och mycket riktigt – Jennifer Aniston syns där i bakgrunden eftersom hon inte hade någon av huvudrollerna.

https://twitter.com/IsaacsHauntedB/status/1220294442894024704

Huvudrollsinnehavaren Mayim Bialik – känd från ”Blossom” och senare ”The big bang theory” – har själv lagt upp en bild på henne och Jennifer Aniston på Twitter tidigare:

https://twitter.com/missmayim/status/829857049089503233

Återförening kommer

När Jennifer Aniston startade ett konto på Instagram för första gången förra hösten började fansen hoppas på en återförening av ”Vänner”.

Och det har sedan dess stått klart att det kommer ett specialavsnitt på HBO.

Inspelning sker efter sommaren, skriver Variety.

Forna kärleksparet Brad Pitt och Jennifer Aniston kommer synas på samma galor i vår.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.