Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jennifer Anistons knep – för att hålla sig ung

Jennifer Aniston avslöjar sina bästa hudvårdstips.Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/XINHUA/AVALON.RED B7996
Jennifer Aniston.Foto: ROB LATOUR FOR VARIETY/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN

Tidigare berättade Jennifer Aniston, 50, om sina bästa knep för att hålla superformen.

Nu avslöjar superstjärnan sina bästa tips för att hålla sin hy i toppskick.

– Jag är besatt av hudvård, säger hon till Los Angeles Times.

Jennifer Aniston, 50, är inte bara en av världens mest kända skådespelerskor – hon är också känd för sin superkropp och för att se ung ut.

Tidigare har hon avslöjat sina knep för att hålla superformen och nu delar hon med sig av sina bästa tips för att hålla sin hy fräsch.

– Jag har ärvt bra hy av min pappa, men en sak jag skulle vilja säga till mitt yngre jag är att inte ta det för givet, för du måste vidhålla det, säger Jennifer Aniston till Los Angeles Times.

”Har ett öga för vetenskap”

Att balansera hudens mikrobiomer med produkter som innehåller probiotika, menar Jennifer Aniston är viktigt för att förbättra hudens ytskydd och samtidigt hålla den slät och frisk.

– Jag är besatt av hudvård. Det är någonting jag har lärt mig under de senaste åren. Jag har ett öga för vetenskap och hälsa generellt, berättar Jennifer Aniston för Los Angeles Times.

Något annat hon menar är viktigt är att skämma bort sig själv och göra ansiktsbehandlingar. Själv har hon samlat på sig en hel lista över specifika personer hon går till för att göra olika behandlingar.

– Jag älskar ansiktsbehandlingar och byter mellan olika personer. Det är som träning, det är bra att byta lite, förklarar Aniston.

Veta sina gränser

Daglig användning av återfuktande produkter menar Jennifer Aniston är viktigt. Hon lyfter även att det är bra att vara lite äventyrlig när det kommer till hudvård – men att man ska veta sina gränser.

– Jag tycker inte om retinol. Det tar bort styrkan från din hud, jag håller mig borta från det.

Vidare tipsar skådespelerskan om att äta en hälsosam kost, hitta en typ av träning som passar en själv, meditera och att lägga i från sig telefonen.

– Det gör sådan skillnad. Du behöver den inte egentligen – om den inte ingår i ditt jobb. Men om du inte har någonting viktigt kommer en timme från mobilen inte göra dig något ont, säger Aniston till Los Angeles Times.

Jennifer Anistons revansch på Angelina Jolie

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.