Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jennifer Anistons kärleks- besked – efter dejtryktena

Jennifer Aniston vill inte träffa vaccinmotståndare
Jennifer Aniston tar sikte igen.
Foto: JIM RUYMEN/UPI/SHUTTERSTOCK / JIM RUYMEN/UPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Jennifer Anistons skilde sig från Justin Theroux 2017.
Foto: Stewart Cook/REX / TT NYHETSBYRÅN

Jennifer Aniston sonderar kärleksterrängen igen.

Det bara månader efter de nya romansryktena om ”Vänner”-kollegan David Schwimmer.

Jennifer Aniston, 52, var gift med Hollywoodkollegan Brad Pitt i fem år fram till 2005. 2017 separerade hon från skådespelaren Justin Theroux efter fem års äktenskap. Men nu tycks ”Vänner”-stjärnan vara redo att dejta igen.

Det berättar hon i radioprogrammet ”Lunch with Bruce”.

– Jag tror att det är dags, fastslår 52-åringen.

– Jag tror att jag är redo att dela mig själv med någon annan. Under en lång tid ville jag inte det, och jag älskade verkligen att vara en egen kvinna utan att vara en del av ett par. Jag har varit en del av ett par sedan jag var 20 år. Så det fanns något väldigt skönt med att ge mig den tiden, säger Jennifer Aniston vidare.

Jennifer Aniston och Brad Pitt i mars 2020.
Foto: Bei/REX / TT NYHETSBYRÅN

Det letar Jennifer Aniston efter

Under åren har Jennifer Aniston bland annat kopplats ihop med skådespelaren Vince Vaughn och artisten John Mayer.

Och efter ”Vänner”-återföreningen på HBO tidigare i år cirkulerade det rykten om Jennifer Aniston och motskådespelaren David Schwimmer, vilka ju hade en romans i serien – men också utanför tv-rutan, vad det verkar.

Så, vad söker då Jennifer Aniston efter i en framtida partner?

– Självförtroende, men inte kaxig. Humor. Snälla, jag ber om det, ber om det. Generös och snäll mot människor. Du ser, det är bara några nödvändigheter, säger hon i ”Lunch with Bruce”.

I en tidigare intervju med People har Jennifer Aniston förklarat att hon ”absolut” vägrar att använda dejtingappar som Tinder och liknande.

– Jag kommer att hålla mig till det normala sättet att dejta. Att någon frågar ut en. Det är på det sättet jag föredrar, förklarade skådespelaren då.

Bilderna inifrån Jennifer Anistons miljonvilla

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.