Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jennifer Anistons återförening med Brad Pitt – intima bilderna

Brad Pitt och Jennifer Anistons återförenades under SAG Awards. Foto: EMMA MCINTYRE / STELLA PICTURES/PACIFICCOASTNEWS/AVALON.RED B4
Brad Pitt och Jennifer Anistons när det begav sig. Foto: GORASSINI-HAHN-NEBINGER/ABACA / STELLA PICTURES ABACA

Det har hänt. 

Under SAG Awards fastnade exparet Jennifer Aniston och Brad Pitt på närgångna bilder. 

Nu svämmar internet över av reaktioner – som menar att bilderna är för mycket att hantera. 

Kommer Brad Pitt och Jennifer Aniston bli ihop igen?

Hollywoods forna älsklingspar Brad Pitt, 55, och Jennifer Aniston, 50, kommer synas på samma galor i vår. Skådespelarna blev båda flerfaldigt nominerade på Golden globe-galan, som hålls i januari – Pitt för sin roll i Quentin Tarantio-filmen ”Once upon a time in Hollywood”, och Jennifer Aniston för sin roll i hyllade tv-serien ”The Morning show”.

Men exparet har lagt allt gammalt groll bakom sig , och kommer inte börja gnabbas på röda mattan eller mellan tacktalen, menar en uppgiftslämnare till Page Six som säger att det inte kommer vara någon stel stämning.

– Brad och Jennifer är fortfarande vänner. De pratar med varandra emellanåt, och även om det finns de idioterna som säger att de håller på att bli tillsammans igen, så är det så klart inte så. Men de kommer alltid ha en särskild plats i varandras hjärtan, har uppgiftslämnaren sagt till Page Six.

Jennifer Anistons återförening med Brad Pitt

Och nu har det hänt igen. Under SAG Awards befann sig stjärnorna ännu en gång under samma tak – och den här gången blev det en återförening, som minst sagt blivit uppmärksammad. 

Både Jennifer Aniston och Brad Pitt tog hem ett pris och när de väl stötte på varandra bakom kulisserna var det med skratt och en närgången kram. På bilderna kan man se hur Jennifer Aniston böjer sig fram och ger sin exmake en kram, när hon sedan ska gå därifrån rycker Brad Pitt tag i hennes arm – hela tiden leendes. 

Starka reaktioner 

The Hollywood reporter kallar återföreningen för ”kvällens gulligaste ögonblick” och People Magazine nämner den som ”den vackraste återföreningen”. 

Även sociala medier har exploderat fullständigt – och flera fans skriver att bilderna för mycket att hantera. 

Under galan kunde man även se på bilder hur exparet log stöttande mot varandra när de höll sina respektive tacktal.

”Vi vill se när Brad Pitt kollar på när Jennifer Aniston får sitt pris – för evigt”, skriver SAG awards på Instagram.  

Så vad tyckte då Jennifer Aniston om att Brad Pitt stod bakom scen och rört tittade på när hon tilldelades ett pris?

– Gulligt, säger hon till People.  

https://www.instagram.com/p/B7hqD1tBjGa/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.