Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jennifer Aniston säljer nakenbild – till högstbjudande

Brad Pitts och Jennifer Anistons relation efter alla romansrykten.
Jennifer Aniston.Foto: SBM/PLX / STELLA PICTURES/PACIFICCOASTNEWS/AVALON.RED B4
Jennifer Aniston.Foto: ALL ACCESS PHOTO / SPLASH NEWS / ALL ACCESS PHOTO / SPLASH NEWS/ IBL SPLASH, PHOTOS

För 24 år sedan bestämde sig Jennifer Aniston för att låta sig fotograferas utan en tråd på kroppen. 

Nu säljs det berömda fotot på auktion. 

Skådespelerskan Jennifer Aniston, 51, säljer nu sin berömda nakenbild från 1995. Den svartvita bilden är tagen av skådespelarens nära vän Mark Seliger. På bilden sitter Aniston utan ett enda klädesplagg och kollar rakt in i kameran. 

När bilden togs hade Jennifer Aniston precis slagit igenom som karaktären Rachel Green i tv-serien ”Vänner”. 

På Instagram skriver skådespelaren att hon och vännen Mark Seliger bestämt sig för att auktionera ut bilden för att samla in pengar till välgörenhet. Bilden är en av 25 fotografier som auktioneras ut genom en känd auktionsfirma. 

Pengarna ska gå till coronatester

Aniston skriver att intäkterna kommer att gå oavkortat till en organisation som ger ut gratis coronatester till folk med ekonomiska svårigheter. 

”100 procent av intäkterna för porträttet kommer att gå till Naf Clinics, en organisation som erbjuder gratis coronatester”, skriver skådespelaren. 

Bland de 25 andra fotografierna som ligger ute för auktion av Seligers bilder finns även stjärnor som Leonardo DiCaprio, Billie Eilish och Snoop Dogg. 

https://www.instagram.com/p/CA0Rm5eD4m8/

Allt du vill veta om Jennifer Aniston 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.