Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jennifer Aniston om
att ha dålig självkänsla

Jennifer Aniston berättar att hennes självförtroende inte alltid finns där.
Foto: Bei/Rex / BEI/REX REX FEATURES
Aniston är kanske mest känd för sin roll i "Vänner".
Foto: Andrew Eccles / AP NBC

Jennifer Aniston svarade ödmjukt på frågor om sig själv under Giffoni Film Festival i Italien i helgen.

På frågan från de unga fansen om hon någonsin vaknar på morgonen och tvivlar på sig själv svarade hon:

– Det finns inte tillräckligt med fingrar och tår i det här rummet för att räkna hur många gånger det har hänt mig, säger hon enligt E-online.

På Giffoni film festival i södra Italien i helgen mötte Jennifer Aniston hundratals unga fans och mottog ett Lifetime Achievement Award för sina skådespelarinsatser.

Under frågestunden med fansen pratade hon öppet, bland annat om självkänsla, mobbning och Hollywoods kvinnosyn, rapporterar E-online och The Hollywoodreporter.

Finns dagar då Aniston tvivlar på sig själv

Trots den framgångsrika karriären finns det dagar när hon vaknar med tvivel på sig själv. Under den allmänna frågestunden undrade en tonåring i publiken om Jennifer Aniston någonsin vaknar och undrar vem hon egentligen är var Vänner-stjärnan märkbart rörd av den känslomässiga frågan, rapporterar E-online.

– Det finns inte tillräckligt med fingrar och tår i det här rummet för att räkna hur många gånger det har hänt mig, svarade Aniston och fortsatte:

– I slutänden är vi alla människor, oavsett om du är en servitris, en bagare, en student eller vad som helst. När dagen är slut kan du slå ditt huvud i väggen och tänka - jag klarar inte mer, det här är för mycket. Mitt hjärta orkar inte länger eller den här smärtan är för stor, duger jag? Kommer jag att överleva?LÄS MER: Jennifer Anistons ilska: "Jag har fått nog"Stjärnan: "Sociala medier hindrar oss"

På frågan om hur Hollywood kan bli bättre på att berätta kvinnors historia uppmuntrade Aniston unga skribenter som besökte festivalen att börja skriva de berättelserna.

– Jag tror att vi behöver uppmuntra kvinnor att inte bara bry sig om kläder, skönhet och selfies. Vi måste börja ha samtal och lägga ner våra telefoner och logga ut från sociala medier. Det är därför vi inte ser de rätta berättelserna, folk sysslar bara med sina telefoner, säger Aniston enligt The Hollywoodreporter.LÄS MER: Jennifer Aniston har ett starkt budskap till alla kvinnorAniston fick också en fråga om mobbning från en ung beundrare. Hennes svar applåderades av festivalbesökarna.

– När du ser en mobbare måste du stoppa den personen och inte tillåtet beteendet. Ni måste stötta varandra i att bli av med sånt, folk står inte upp mot mobbare tillräckligt, säger Aniston enligt The Hollywoodreporter.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.