Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jennifer Anistons försoning med Brad efter sveket

Snart kan en sensationell återförening ske mellan Brad Pitt och Jennifer Aniston – på vita duken.Foto: LIONEL CIRONNEAU / AP
Enligt Heat Magazine är både Brad Pitt och Jennifer Aniston sugna på att återförenas i en romantisk komedi. Foto: SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK / SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Kemin mellan Brad Pitt och Jennifer Aniston har alltid varit stark.Foto: PATRICK GARDIN / AP
Foto: DAHE, DARA / STELLA PICTURES BACKGRID US

Ex-makarna Jennifer Aniston och Brad Pitt har aldrig medverkat i samma film.

Men nu kan en sensationell återförening komma att ske – de är båda påtänkta för roller i en romantisk komedi uppger sajten Heat Magazine.

– Det skulle vara rena dynamiten, säger en uppgiftslämnare. 

Brad Pitt, 54, och Jennifer Aniston, 49, var en gång i tiden ett av Hollywoods starkast lysande par. Äktenskapet kraschade 2005, när Brad Pitt under inspelningarna av ”Mr & Mrs Smith” föll för sin motspelare Angelina Jolie, 42.

Jennifer Aniston gifte senare om sig med Justin Theroux, 46. Men i dag är både Aniston och Pitt frånskilda singlar. 

Jennifer Aniston och Brad Pitt har aldrig medverkat i samma film, men nu kan det komma att ske. 

De ska båda vara påtänkta i en romantisk komedi, och sägs överväga att anta erbjudandena – det uppger Heat Magazine. Aniston och Pitt ska inte spela ett kärlekspar, men kommer att medverka i samma scener. 

– Karaktärernas vägar kommer att korsas. Filmproducenterna är exalterade och tror att den här castingen skulle vara rena dynamiten, säger en uppgiftslämnare. 

 

LÄS MER: Brad Pitts nya bevis: Jolies band till barnsexbrottsling 

 

Pitt har varit en axel att gråta ut mot

Jennifer Aniston och Brad Pitt är definitivt tillbaka i varandras liv, enligt sajten New Idea. Brad Pitt ska ha varit ett oväntat stort stöd för Aniston under hennes skilsmässa från Theroux.

Jennifer Aniston och Brad Pitt vill enligt sajten ta vänskapen ett steg längre genom att arbeta tillsammans.

– Jen är exalterad över inte bara att ha Brad tillbaka i sitt liv, utan även möjligheten att de kan jobba tillsammans i projekt. Hon har inget att dölja och vill dela sin lycka, säger en uppgiftslämnare.

 

LÄS MER: Familjens vädjan till Pitt: Gift dig med Aniston 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.