Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jennifer Aniston hyllas efter avklädda bilden

Jennifer Aniston hyllar kroppen efter 50. Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

50-åriga Jennifer Aniston kastar överdelen på en ny bild i magasinet Harpers Bazaar. Bilden hyllas nu på Instagram.

– Jag tycker att våra kroppar är vackra, och jag tror att hylla dem och vara bekväma i dem – oavsett vilken ålder du har – är viktigt. Det borde inte finnas någon skam eller obehag kring det, säger Jennifer Aniston i intervjun med magasinet. 

Skådespelaren Jennifer Aniston fyllde 50 i februari. Nu hyllas hon för en ”vågad” bild i magasinet Harpers Bazaar, som även lagts ut på Instagram, där hon slängt tröjan och står endast iförd svarta shorts, strumpbyxor och armen över brösten. 

Hyllar kroppen

I juni/juli utgåvan av magasinet finns en längre intervju med skådespelaren, som pratar om kroppen och hur den är vacker, oavsett ålder. 

I Instagraminlägget citeras en del av intervjun. 

”Jag tycker att våra kroppar är vackra, och jag tror att hylla dem och vara bekväma i dem – oavsett vilken ålder du har – är viktigt. Det borde inte finnas någon skam eller obehag kring det.”

https://www.instagram.com/p/BxHvOHfgfQ5/?utm_source=ig_embed

Under bilden hyllar många skådespelaren för sina ord om kroppen. 

I intervjun i Harpers Bazaar pratar Aniston med sin medskådespelare i kommande filmen ”First Ladies”, komikern Tig Notaro, bland annat om att fylla 50 – och om tanken bakom topless-bilden. 

– Det fanns en version av en outfit som vi gjorde utan överdel, men jag täcker mina bröst. Det finns ingenting stötande med det, förutom för dem som tycker att bröst i sig är stötande, säger Aniston.   

Letar inte efter kärlek

Under intervjun frågar Tig Notaro också skämtsamt om kärlek och om Jennifer Aniston är medlem i en dejtingsajt, vilket Aniston säger att hon inte är, eftersom kärlek inte är prio ett för tillfället.

– Nej, jag har inte tid om jag ska vara ärlig. Mitt fokus har varit på showen, så att dejta har inte varit första prioritet. Jag känner att hur än romans ser ut kommer den att visa sig och det handlar inte om att söka upp den, du vet? säger hon i intervjun.  

I den kommande Netflixfilmen ”First Ladies” spelar Jennifer Aniston USA:s första kvinnliga president. Tig Notaro gör rollen som Anistons fru och filmen beskrivs som en politisk komedi. Tig Notaro och Stephanie Allynne har skrivit manuset och tillsammans med Jennifer Aniston producerar de också filmen.