Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jennifer Aniston hand i hand med exet – hyllas

Jennifer Aniston och Justin Theroux skilde sig 2018. Foto: NEWSPIX / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ NEWSPIX

Jennifer Aniston och Justin Theroux har synts hand i hand igen.

En plötslig återförening som förvånar men gläder fansen.

Återföreningen var däremot allt annat än romantisk för ex-paret.

I februari 2018 var det officiellt över mellan Jennifer Aniston och Justin Theroux, och i ett gemensamt uttalande meddelades att de har ansökt om skilsmässa efter fem år tillsammans.

Något som förvånade fansen – och spekulationerna satte i gång med full fart.

– De goda nyheterna är att det förmodligen var – och jag väljer mina ord noggrant – det var en väldigt mjuk separation. På det sättet fanns det ingen fientlighet, förklarade Justin Theroux för New York Times tidigare i år, och fortsatte.

– På ett konstigt sätt var den mest utmattande delen att navigera kring det oundvikliga i hur folk skulle uppfatta det ... återigen, ingen av oss har dött och ingen av oss vill kasta yxor mot varandra, fortsatte han, även om relationen alltämt uppges ha varit infekterad efter uppbrottet.

Nu har däremot parets återförenats – om än temporärt – men anledningen var allt annat än romantisk.

Ex-makens ord

Ex-paret sammanstrålade för att hedra och begrava hunden Dolly, en tysk schäferhund tillika räddningshund som Jennifer Aniston adopterade 2006 och döpte till Dolly efter artisten Dolly Parton, och som kom att bli en viktig del av parets liv.

Närgångna och hand i hand passade ex-paret på att sörja tillsammans.

Justin Theroux har skrivit om minnesceremonin på Instagram.

”I kväll, vid solnedgången, efter att ha kämpat som en hjälte… la vår mest lojala familjemedlem och beskyddare, Dolly, ner sitt svärd och sin sköld. Hon var omgiven av hela sin familj”, skriver Justin Theroux i ett inlägg, och fortsätter:

”Den som aldrig överger, den som aldrig är otacksam, är… hunden. Trogen och äkta, även i döden. Vila i frid, Dolly”.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Hyllas av fansen

Efter skilsmässan 2018 kom det tidigare skådespelarparet överens om att dela på vårdnaden av de fyra gemensamma hundarna. Hundarna har hela tiden refererats till som parets ”barn” och man upprättade ett schema över när hundarna ska vara hos vem.

På bilder kan man se hur Dolly, omgiven av blommor och blad, lindades in i filtar.

Bilderna och återföreningen fick fansen att jubla.

”Så hemskt, men också så vackert att ni båda kan vara där för varandra i sorgen över Dolly”, skriver en följare på Instagram.

”Jennifer var också där. Det var hennes hund. Jag är så ledsen för er förlust… jag är så ledsen för din och Jennifers förlust. Hon var en vacker hund. Jag är glad att ni båda kunde vara där för Dolly”, skriver en annan.

Paret var ihop i fem år. Foto: NEWSPIX / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ NEWSPIX

Förnekade bråk och tjafs

Reaktionerna kommer efter spekulationer om att paret ska ha haft en jobbig relation efter skilsmässan. Något som Justin Theroux visserligen slog tillbaka i en intervju med New York Times i januari i år. Dessförinnan uppgavs Jennifer Aniston ha konfronterat exet sedan han börjat dejta andra kort efter uppbrottet.

Justin Theroux menade att det som har skrivits om skilsmässan förstorats upp och gjorts mer dramatiskt än det är.

– I verkligheten är det som har hänt bara småsaker. Men allt kan kännas som 10 på Richter-skalan om du gör rubriken stor nog och tillräckligt skandalös, förklarade han för New York Times.