Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jennifer Åkerman och Tom Payne har gift sig

2017 träffade Kvällspostens Olle Berggren mångsysslaren Jennifer Åkerman i Malmö. Hon berättade om sin premiär i Svenska Hollywoodfruar, musiken och kärleken.
Jennifer Åkerman och Tom Payne har varit ett par i över åtta år.
Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN
Foto: Instagram
Jennifer Åkerman visar bröllopslyckan på Instagram.

Artisten Jennifer Åkerman och skådespelaren Tom Payne har gift sig.

De tvingades ställa in sitt bröllop i april på grund av pandemin, men nu ägde vigseln rum den 21 december.

”I går kväll gifte jag med mitt livs kärlek”, skriver Jennifer Åkerman på Instagram.

Modellen och tv-profilen Jennifer Åkerman, 31, gifte sig strax före jul med Tom Payne, 38, känd från ”Walking Dead” och ”Prodigal Son”.

De har varit ett par i sju år och förlovade sedan 2018. Nu gifte de sig hemma i Los Angeles den 21 december, rapporterar Daily Mail. 

”Mitt livs kärlek”

”I går kväll gifte jag mig med livs kärlek. Efter att ha tvingats ställa in vårt bröllop i april och eftersom vi inte vet hur länge världen ska vara nedstängd, kände vi att vi ville avsluta året som man och hustru, så vi gjorde det”, skriver Jennifer Åkerman på Instagram där paret också lagt ut en bröllopsbild.

”Jag älskar dig så mycket @thetpayne och är så exalterad över att tillbringa resten av mitt liv med dig”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/CJG8QfJLEZU/

Paret tillbringar smekmånaden hemma i Los Angeles på grund av pandemin och firade en lugn nyårsafton i bostaden, skriver Daily Mail.

De hade planerat ett bröllop i New York i mitten av april – i ett tält med 160 gästar, sade Malin Åkerman till Aftonbladet för ett år sedan. Enligt planerna skulle festen ha svenska inslag som Janssons frestelse, snaps och snapsvisor som ”Helan går”.

Romantiskt frieri

Hon berättade också om Tom Paynes romantiska frieri i Los Angeles 2018:

– Han gick ned på knä och sedan stod vi på Sunset Boulevard med tårar i ögonen.

Jennifer Åkerman är känd som modell, bloggare, låtskrivare och sångerska. Hon blev känd för en bredare svensk allmänhet när hon 2013 medverkade i ”Let's Dance” i TV4. Hon var också med i ”Svenska Hollywoodfruar” i TV#.

Hon är yngre syster till skådespelaren Malin Åkerman.

Den brittiske skådespelaren Tom Payne är känd från tv-serierna ”Walking Dead” och ”Prodigal Son”.

Spoiler Alert – allt om romantik och feel good

Börja 2021 med film och TV som får dig att må bra. TV-formatet Spoiler Alert blickar framåt och fokuserar i det här avsnittet på romantik och feel good.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.