Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jennie Hammar har gift sig med kärleken

Lägger upp pussbild på Instagram.
Jennie Hammar bor i Kalifornien sedan flera år.
Foto: SUSANNE KINDT

Medieprofilen Jennie Hammar har gift sig med pojkvännen Zev Schmitz.

”Romantiskt, fantastiskt, magiskt! Lyckan att få dela livet med dig”, skriver hon på Instagram.

Medieprofilen Jennie Hammar, 33, berättade för omkring två år sedan att hon hittat kärleken på nytt.

– Det är kul. Jag vågar typ inte prata högt om det, men det känns som att nu dejtar man, man får väl se hur allting blir, sa Jennie Hammar då om den nya pojkvännen i podcasten ”Veckans bläcka”, som hon driver tillsammans med Karin Bastin.

Jennie Hammar visar upp bröllopet

Förra året stod det klart att allting gick vägen och på Instagram meddelade Jennie Hammar att hon förlovat sig med kärleken Zev Schmitz.

”Vad annars har hänt det senaste? Well, det var ju det här då... ” skriver Jennie Hammar, och visar upp en ring på fingret.

https://www.instagram.com/p/CATExs7Jjs_/

Och nu, mitt i coronapandemin, har paret gift sig. Jennie Hammar har lagt ut en bild från bröllopet på Instagram, där brudparet kysser varandra.

”Det blev inget stort bröllop i år, men det blev ett litet. Romantiskt, fantastiskt, magiskt! Lyckan att få dela livet med dig”, skriver hon.

Avslöjade helgplanerna

I fredags berättade Jennie Hammar på sin blogg om att hon förberedde sig för en resa, tillsammans med barnen och Zev Smith, till Point Reyes i norra Kalifornien i helgen.

”Denna resa har planerats i många veckor och ska bli fantastisk av flera olika anledningar. Bland annat att vi äntligen ska få lämna våra hem i några nätter”, skriver hon.

Jennie Hammar var tidigare gift med Filip Hammar. Paret fick två barn tillsammans – men skilde sig hösten 2016.

Medieprofilen är sedan flera år tillbaka bosatt i Los Angeles.

Expressen har sökt Jennie Hammar för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.