Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jenners hemlighet avslöjad – vill köpa okända systerns tystnad

Kris Jenner uppges försöka köpa sin lillasysters tystnad med generösa gåvor, skriver Nicky Swift.Foto: BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
– Hon är från en annan planet, säger Kris Jenners syster, Karen Houghton till Radar, skriver Nicki Swift. Foto: PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Karen Houghton kallar sin syster för snål. Hon menar att Kris Jenner bara bryr sig om pengar och kändisskap, och därför inte hjälper de andra i familjen som inte är kända.Foto: MARECHAL AURORE/ABACA / MARECHAL AURORE/ABACA STELLA PICTURES

Realityserien "Familjen Kardashian" har skapat stjärnor av den numera ökända familjen - samtidigt pågår ett infekterat bråk mellan Kris Jenner och hennes okända syster Karen Houghton.

Kris Jenner uppges försöka köpa sin lillasysters tystnad med generösa gåvor.

– Hon är från en annan planet, säger Karen Houghton till Radar, skriver Nicki Swift.   

Kris Jenner, 62, sägs vara den drivande motorn i "Familjen Kardashians"-miljonmaskin. Hon har gjort sina barn till megastjärnor och hon agerar manager till sina fyra döttrar.

Men det finns en person i familjen som inte är känd för media - Kris Jenners lillasyster Karen Houghton, en före detta flygvärdinna som nu är deltidssjuksköterska. Barnen i familjen ska enligt uppgifter kalla henne för "galna moster K". 

Bråket mellan systrarna började när Karen Houghton pratade om Kris Jenner och Bruce (nu Caitlyn reds. anm) Jenners uppbrott i media 2013.

– Bruce lämnade Kris. Han lämnade henne och han kommer inte tillbaka. Hon är från en annan planet, sa Houghton då till Radar Online

Karen Houghton kallar också sin syster för snål. Hon menar att Kris Jenner bara bryr sig om pengar och kändisskap, och därför inte hjälper de andra i familjen som inte är kända.

– Hon är en enorm celebritet nu och hon har förändrats. Jag säger varken att det är till det bättre eller sämre, men jag har sett vad det har gjort med Kris. Allt började när hon flyttade till Los Angeles. 

 

LÄS MER: Jättebråket mellan Kris och Caitlyn Jenner 

 

Kris Jenner försöker köpa systerns tystnad

Karen Houghton berättar för sajten In Touch Weekly att Kris Jenner försöker köpa hennes tystnad genom generösa gåvor. Bland annat uppger hon att Jenner köpte en Mercedes till henne och att hon vid ett tillfälle renoverade lillasysterns hem och köpte inredning för närmare 450 000 kronor. 

– Hon vet "var alla lik är begravda", och varje gång hon går ut i Media är det Kris värsta mardröm, säger en uppgiftslämnare enligt Nicki Swift. 

Kris Jenner gick till slut själv ut i Media för att försöka få stopp på systerns ryktesspridning.

– Tyvärr har min syster brottats med demoner i många år, har Jenner sagt till Radar Online. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.