Jenner-bilden som Per Morberg tog bort

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Faksimil Instagram
Per Morberg.
Foto: Cornelia Nordström

Här är bilden som Per Morberg tog bort. 

På Instagram delade tv-kocken med sig av en bild där han bytt ut Caitlyn Jenners Vanity Fair-omslag mot sig själv. 

"Tänk om vi alla hade samma mod som Caitlyn", skrev han på Instagram. 

Caitlyn Jenners Vanity Fair-omslag sprider sig som en löpeld på nätet. 

Hennes nya Twitterkonto fick en miljon följare på fyra timmar och tre minuter, och slog USA:s president Barack Obamas rekord på snabbast tid till en miljon. 

Under tisdagen tolkade tv-kocken och skådespelaren Per Morberg Caitlyn Jenners omslag. På Instagram delade han med sig av en bild på omslaget. Där hade tv-kocken bytt ut rubriken "Call me Caitlyn" mot "Call me Mobis". LÄS MER: Hemligheten bakom Jenners valPå bilden är ansiktet utbytt mot tv-kocken, som fått en extra touch av smink. 

Till bilden skriver Per Morberg: 

"Tänk om vi alla hade samma mod som Caitlyn", skrev han och lade till hashtagen "Call me Mobis". 

Bilden fick snabbt cirka femhundra gillningar och en mängd kommentarer.

Men efter knappt en timme raderade Per Morberg bilden. 

Expressen har varit i kontakt med Per Morbergs pressansvariga som inte vill kommentera det hela. 


LÄS MER: Här är bilden på Bruce som kvinnaBruce Jenners resa till att bli Caitlyn Jenner har varit vida omskriven det senaste året. I Vanity Fairs januarinummer har Pulitzer-vinnande författaren Buzz Bissinger, som ligger bakom tv-serien "Friday night lights", intervjuat Jenner och fått obehindrad tillgång till hennes familj. 

– Om jag låg på min dödsbädd och hade hållit inne denna hemlighet utan att någonsin göra någonting åt det, då skulle jag ligga där och säga: "Du bara slängde bort hela ditt liv", säger hon i intervjun.

Jenner ska ha valt sitt namn för flera år sedan. Anledningen att hon stavar med ett "c" i stället för ett "c" är för att hon inte vill förknippas med Kardashian-klanen. Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.