Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jeerk visar framfötter i Let's dance

Göteborgsbaserad Jeerk vill sätta step i fokus och utmanar gärna Stockholmsdansarna Bounce i danskonster.
GÖTEBORG. Västkust mot östkust.
Jeerk mot Bounce.
- Vi ska sätta dem på plats, säger Johan Regnell i Göteborgsbaserade Jeerk.
I morgon ska de visa framfötterna i "Let's dance". Ett strategiskt steg för att göra steppen fräsch. - Dessutom finns där ju en jury, så det gäller att skärpa sig, ler Niklas Karlsson. Dansgruppen Jeerk har synt i sina shower "The Jeerk show", "Overload" och "The ultimate rock'n'rhythm show". De hade en miljonpublik då EM i friidrott invigdes i Göteborg.

Sätter upp "The best of"

Nu samlar de sina shower till i ett samlat grepp. Den 4-6 maj sätter de upp sin "Jeerk - the best of!" på Storan i Göteborg. Den 18 och 19 maj gästar den Nalen i Stockholm. - Vi knyter ihop säcken. De roligaste och bästa numren, helt enkelt. Vi behöver detta för att gå vidare, säger Bobo Eriksson. - En snygg sort för nästa era.

Jeerk vill utmana Bounce

Göteborgarna i Jeerk vill med sin dans utmana Stockholmsbaserad Bounce. - Vi ska sätta dem på plats, skrattar Johan Regnell kaxigt. - Det blir west coast mot east coast, skjuter Niklas Karlsson in. Jo, gruppen är, på hiphopmaner, beredda på en battle. - Haha, de är välkomna, skrattar medlemmarna i Jeerk, som inte bara gör sin dans utan också spelar och framför sin musik. - Det gör oss unika i världen, menar Johan Regnell.
Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!