Göteborgsbaserad Jeerk vill sätta step i fokus och utmanar gärna Stockholmsdansarna Bounce i danskonster.
Göteborgsbaserad Jeerk vill sätta step i fokus och utmanar gärna Stockholmsdansarna Bounce i danskonster.

Jeerk visar framfötter i Let's dance

Publicerad
Uppdaterad
GÖTEBORG. Västkust mot östkust.
Jeerk mot Bounce.
- Vi ska sätta dem på plats, säger Johan Regnell i Göteborgsbaserade Jeerk.
I morgon ska de visa framfötterna i "Let's dance". Ett strategiskt steg för att göra steppen fräsch. - Dessutom finns där ju en jury, så det gäller att skärpa sig, ler Niklas Karlsson. Dansgruppen Jeerk har synt i sina shower "The Jeerk show", "Overload" och "The ultimate rock'n'rhythm show". De hade en miljonpublik då EM i friidrott invigdes i Göteborg.

Sätter upp "The best of"

Nu samlar de sina shower till i ett samlat grepp. Den 4-6 maj sätter de upp sin "Jeerk - the best of!" på Storan i Göteborg. Den 18 och 19 maj gästar den Nalen i Stockholm. - Vi knyter ihop säcken. De roligaste och bästa numren, helt enkelt. Vi behöver detta för att gå vidare, säger Bobo Eriksson. - En snygg sort för nästa era.

Jeerk vill utmana Bounce

Göteborgarna i Jeerk vill med sin dans utmana Stockholmsbaserad Bounce. - Vi ska sätta dem på plats, skrattar Johan Regnell kaxigt. - Det blir west coast mot east coast, skjuter Niklas Karlsson in. Jo, gruppen är, på hiphopmaner, beredda på en battle. - Haha, de är välkomna, skrattar medlemmarna i Jeerk, som inte bara gör sin dans utan också spelar och framför sin musik. - Det gör oss unika i världen, menar Johan Regnell.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag