Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jeane bryter ihop – efter storbråket

Här spårar bråket ur i Paradise hotel – efter hemliga hånglet
Jeane Tabuena tröstas av Lisa Sidén och Alice Arvidsson.Foto: TV3
Kyssen mellan Marcus ”Mcuze” Johansson och Jeane Tabuena.Foto: TV3

I ”Paradise hotel” får Jeane Tabuena flera deltagare mot sig – vilket gör att kvällen slutar i tårar.

Gruppen reagerar på att Tabuena först säger att hon inte hånglat med en av de andra deltagarna, men sedan ångrar hon sig.

– Ärligt talat vad sysslar du med, säger Adam Linard i ”Paradise hotel”.

Under måndagens avsnitt av ”Paradise hotel” brister Jeane Tabuena, 24, ut i tårar. I en omgång av sanning och konsekvens ställer deltagarna i programmet frågor till Tabuena om hennes relation till deltagaren Marcus ”Mcuze” Johansson, 25. 

Inför nästan hela gruppen frågar Nicole Wennerström Larsson, 24, vad som hänt mellan Tabuena och Johansson inne på toaletten. De har tidigare under kvällen smugit i väg tillsammans. Men Tabuena nekar till att någonting fysiskt mellan dem skulle ha hänt. 

– Jag har inte hånglat med ”Mcuze”, säger Tabuena i ”Paradise hotel”.

Wennerström Larsson berättar då att hon fått höra av Johansson att de visst har hånglat. Efter en stund ändrar sig Tabuena och erkänner att Wennerström Larsson har rätt – de har hånglat tidigare under kvällen.

Lämnar och går därifrån

– Jag och Marcus hade faktiskt sagt att vi inte skulle berätta att vi hånglade med varandra, för att de andra skulle göra en stor grej av det, så Marcus satte mig lite i skiten där, säger Jeane Tabuena.

Hon berättar att hon redan då hade känslor för David Lönnberg och att det också var en av anledningarna att hon inte talade sanning.

– Jag kände att jag hade gjort någonting dumt. Jag visste inte om David gillade mig, men det kändes fortfarande i mig att jag har gjort någonting fel.

När Tabuena berättar att det visst har hänt blir andra deltagare upprörda. De säger att det är oskönt av henne att inte tala sanning och därmed göra att andra deltagare ställer sig mot varandra. 

– Ärligt talat vad sysslar du med, säger Adam Linard i ”Paradise hotel”.

Folk lämnar leken och går därifrån. Sedan lämnar också Jeane Tabuena – och då brister det för henne. I tårar blir hon omfamnad och tröstad av Lisa Sidén, 19, och Alice Arvidsson, 22.

– Det var lite chockgråt. Att så många i en stor grupp står och skriker på en, det känns inte bra. Jag sprang ner för jag visste inte hur jag skulle bete mig.

”Paradise Hotel” sänds måndag till onsdag på Viaplay, Viafree och TV3. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.