Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jay-Z:s sista samtal till vännen Kobe – innan dödskraschen

Jay-Z träffade Kobe Bryant någon vecka innan han gick bort.Foto: JUSTIN LANE / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Jay-Z berättar att dödsfallen har varit riktigt tufft för honom och hans fru Beyonce. Foto: BROADIMAGE/REX SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Kobe Bryant och dottern Gianna.Foto: INSTAGRAM / SPLASH NEWS / INSTAGRAM SIPA USA
Foto: instagram

Kobe Bryant sörjs världen över - och en av de sörjande är vännen Jay-Z.

Nu berättar artisten om sitt sista samtal med Bryant.

– Och det var en av de mest sårande sakerna, eftersom han var så stolt, säger Jay-Z till Female First

För några veckor sedan dog basketlegenden Kobe Bryant ,41, i en helikopterkrasch. I helikoptern befann sig även Bryants 13-åriga dotter Gianna, som också gick bort. Nu berättar Jay-Z, 50, om vad Bryants sista ord till honom var, skriver Female First. Artisten och basketstjärnan hade träffats någon vecka innan den hemska händelsen inträffade. 

– Han var hemma hos mig senast på nyår, och han var på den bästa platsen i livet som jag någonsin har sett honom, säger Jay-Z till Female First. 

Jay-Z: ”Var en kille som såg upp till mig”

Jay-Z  berättar att nyårsafton inte är den enda gången han och Bryant träffats, utan de har hänt vid ett flertal gånger.

– Kobe var en kille som såg upp till mig och vi har umgåtts flera gånger, säger artisten till Female First.

Något av det sista som artisten fick höra innan Kobe Bryant gick bort handlade just om basketspelarens dotter som också omkom i kraschen.

– En av de sista sakerna han sa till mig var att du måste se Gianna spela basket, säger Jay-Z till Female First.

Bryant var väldigt stolt över sin dotter.

– Och det var en av de mest sårande sakerna, eftersom han var så stolt. Och hans ansiktsuttryck... Jag tittade på honom och sa: 'Åh, hon kommer att bli den bästa kvinnliga basketbollsspelaren i världen', säger Jay-Z till Female First. 

– Han var bara så stolt. Så det är verkligen tufft, säger artisten till Female First.

Beyonces hyllning till Kobe

Jay-Z berättar att dödsfallen har varit riktigt tufft för honom och hans fru Beyonce. Beyoncé uppmärksammade att Bryant och hans ena dotter gått bort några dagar efter olyckan. Hon lade upp en bild på Bryant som kysser Gianna på pannan när de sitter vid sidan av en basketmatch.

”Jag kommer att fortsätta att noggrant be för dina drottningar”, skriver Beyonce på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B77rg9fnbBr/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.