Foto: DR/X17ONLINE.COMFoto: DR/X17ONLINE.COM
 Foto: DR/X17ONLINE.COM
Foto: BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCKFoto: BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK
 Foto: BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK

Jättebråket mellan Kris och Caitlyn Jenner

Publicerad

Kris Jenner är rasande på sitt ex Caitlyn Jenner.

Caitlyns nya bok har inte landat väl hos Kris.

– Allt hon skriver är påhittat, säger Kris Jenner i senaste avsnittet av "Keeping up with the Kardashians".

Kris och Caitlyn Jenner var gifta i över två årtionden, och har tillsammans döttrarna Kendall och Kylie. Nu för tiden står de dock långt från varandra, speciellt efter att Caitlyns nya självbiografi släppts.

Kris Jenner berättar i senaste avsnittet av "Keeping up with the Kardashians" om sin upprördhet efter att hon läst självbiografin.

– Allt hon skriver är påhittat. Varför måste boken handla om att jag är en ragata och ett rövhål? Jag har aldrig varit så arg och besviken i hela mitt liv, säger Kris i programmet.

I boken skriver Caitlyn att Kris visste om att hon egentligen var en kvinna, långt innan den faktiska könskorrigeringen ägde rum.

 

LÄS MER: Caitlyn Jenners ord efter operationen: "Befriad"

 

Efter att hon läst boken säger nu Kris Jenner att hon vill bryta kontakten helt med Caitlyn Jenner.

– Jag försökte verkligen att göra vårt förhållande bra, och jag tänkte ofta att det fanns något där som jag inte såg. Jag har bara öppnat mitt hem för en person som uppenbarligen skiter i mig. Jag är färdig med henne, säger Kris.

Kris stöttas av Kim Kardashian

I programmet stöttas hon av sin dotter Kim Kardashian.

– Mamma har verkligen ansträngt sig för att ha en bra relation med Caitlyn, inte minst för deras barns skull. Caitlyn har självklart rätt att känna som hon känner, men varför måste hon dra in mamma i det en gång till. Jag tycker så synd om mamma, säger Kim.

Caitlyn Jenner berättar även i boken att hon har genomgått en operation under sin könskorrigering.

"Operationen har gått bra och jag känner mig inte bara fantastisk utan befriad", skriver Jenner i hennes kommande memoarer "The Secrets of My Life" som kommer ut i slutet av april.

Enligt Radar online ska den tidigare olympiska idrottaren ha opererat sig i januari i år.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag