Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jättebråket mellan Kris och Caitlyn Jenner

Foto: DR/X17ONLINE.COM
Foto: BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK

Kris Jenner är rasande på sitt ex Caitlyn Jenner.

Caitlyns nya bok har inte landat väl hos Kris.

– Allt hon skriver är påhittat, säger Kris Jenner i senaste avsnittet av "Keeping up with the Kardashians".

Kris och Caitlyn Jenner var gifta i över två årtionden, och har tillsammans döttrarna Kendall och Kylie. Nu för tiden står de dock långt från varandra, speciellt efter att Caitlyns nya självbiografi släppts.

Kris Jenner berättar i senaste avsnittet av "Keeping up with the Kardashians" om sin upprördhet efter att hon läst självbiografin.

– Allt hon skriver är påhittat. Varför måste boken handla om att jag är en ragata och ett rövhål? Jag har aldrig varit så arg och besviken i hela mitt liv, säger Kris i programmet.

I boken skriver Caitlyn att Kris visste om att hon egentligen var en kvinna, långt innan den faktiska könskorrigeringen ägde rum.

 

LÄS MER: Caitlyn Jenners ord efter operationen: "Befriad"

 

Efter att hon läst boken säger nu Kris Jenner att hon vill bryta kontakten helt med Caitlyn Jenner.

– Jag försökte verkligen att göra vårt förhållande bra, och jag tänkte ofta att det fanns något där som jag inte såg. Jag har bara öppnat mitt hem för en person som uppenbarligen skiter i mig. Jag är färdig med henne, säger Kris.

Kris stöttas av Kim Kardashian

I programmet stöttas hon av sin dotter Kim Kardashian.

– Mamma har verkligen ansträngt sig för att ha en bra relation med Caitlyn, inte minst för deras barns skull. Caitlyn har självklart rätt att känna som hon känner, men varför måste hon dra in mamma i det en gång till. Jag tycker så synd om mamma, säger Kim.

Caitlyn Jenner berättar även i boken att hon har genomgått en operation under sin könskorrigering.

"Operationen har gått bra och jag känner mig inte bara fantastisk utan befriad", skriver Jenner i hennes kommande memoarer "The Secrets of My Life" som kommer ut i slutet av april.

Enligt Radar online ska den tidigare olympiska idrottaren ha opererat sig i januari i år.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.