Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Janni Delér efter hatet: ”Äckliga kommentarer”

Ur arkivet: Jani Olsson Delér och Jon Olsson Delér bygger just nu sitt drömhus i Sverige
Janni Delér bemöter hatkommentarerna i ny video
Influencerparet Jon Olsson och Janni Delér har gått skilda vägar

Efter att skilsmässan mellan influencerparet Jon Olsson och Janni Delér blev offentlig har paret mött en hatstorm på sociala medier.

Nu sätter Janni Delér ner foten och bemöter kommentarerna i en ny Youtube-video.

– Jag fick äckliga meddelanden om att jag är skräp och borde dö, berättar profilen.

Det var den 21 augusti som influencerparet Jon Olsson, 40, och Janni Delér, 32, berättade att de kommer gå skilda vägar och skiljer sig. I en Youtube-video berättade det forna kärleksparet bland annat att de gått i terapi för att laga relationen.

– Vi har bara insett att vi har några olikheter som gjorde att det inte fungerade, förklarade Jon Olsson i videon.

Profilerna har mötts av kärlek från sina följare – men också en hatstorm.

– Jag fick äckliga meddelanden om att jag är skräp, borde dö, är värsta personen i världen. Så jag känner att jag måste prata om det här, för det är inte okej, berättar Janni.

Janni Delér: ”Förstår vad ni menar”

Janni Delér berättar att hon läste igenom alla kommentarer, som bland annat anklagade henne för att vara för glad för den krävande situationen.

– Jag förstår helt och hållet vad ni menar. Men för oss, när man är mitt i det, så reagerade vi inte för det är inte hur verkligheten är. Ingen av oss tänkte på det, men det är för vi också vet allt som skett bakom kamerorna och under en längre tid, säger hon och fortsätter:

– Jag vill berätta att jag förstår vad ni tänkte och skrev, men vad ni inte vet om är att jag under tre veckor innan sa: ”jag är inte redo att filma det här”, ”nej”, ”nej inte nu”. Varför jag pratade så mycket, är dels för att videon inte var till Jons Youtube-kanal utan min, men också för jag bara ville avklara det och publicerad det. Men jag förstår hur det ser ut, men så är det inte. Jon sitter inte inomhus helt förkrossad medan jag älskar livet.

Flera kommentarer handlade om påståenden kring uppbrottet. Påståenden hon slår fast som falska.

– Jag mådde dåligt av kommentarerna, för det stod: ”Janni har varit otrogen under hela förhållandet” och ”nu när de äntligen gjort slut har hon dejtat tio killar”. Jag bara: ni känner inte mig, det är så långt ifrån vem jag är, jag har inte ens tittat på en kille. Det är inte vem jag är. Vi går alla vidare på olika sätt och det ni skrev är motsatsen. 

– Ni vet inte vad som hänt de senaste månaderna eller vad jag gått igenom, jag har gått igenom ett helvete.

Se något mer:
Pärleros tre tips för att bli ekonomisk oberoende

Poddprofilen och influencern Alexander Pärleros ger sina tre bästa tips för ekonomisk trygghet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.