Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Janne Josefsson klar för Let's Dance

Janne Josefsson klar för Let's Dance
Foto: JANNE DANIELSSON / SVT
Janne Josefsson med Malin Watson.

Carola Häggkvist, Martin Melin och Anis Don Demina är några av de avslöjade namnen inför årets Let's Dance. 

Nu står det också klart att de får konkurens av journalisten Janne Josefsson.

– Tänk om jag blir en lika bra dansare som journalist, säger han i TV4:s ”Efter Fem”. 

Den prisbelönte journalisten Janne Josefsson hoppas på att bli en lika framgångsrik dansare i vår. Under fredagens avslöjades han som en av årets deltagare i det populära dansprogrammet. 

– Jag är frilansare nu, det innebär att jag inte har arbetskamrater, jag är singel, det är pandemi. Jag tänkte att något kul får man göra och riskera något. Vi kommer ha jättekul, svarar han på frågan om varför han bestämde sig för att vara med i Let's Dance.

Fått frågan förut 

Den tidigare SVT-journalisten har tidigare sagt till Expressen att han inte skulle vara med i programmet. Detta efter att Aftonbladet avslöjat honom som en av årets deltagare. 

– Jag har fått förfrågan några gånger och jag gillar programmet, men jag säger nej, jag tänker inte vara med, sa han i början av året till Expressen.

Inför premiären hårdtränar nu Josefsson tillsammans med Malin Watson, som varit med i sedan programmets start 2006. Hon tror att de har goda chanser att ta sig långt.

– Vi går all in, tar det här på allvar.

”Carola kommer inte ge sig”

Sedan tidigare är Hanna Hedlund, Suzanne Axell, Martin Melin, Carola Häggkvist och Michel Tornéus, Filip Lamprecht och Anis Don Demina klara för programmet. 

– Jag har inte sett de andra. Men jag tror Carola och Michele blir farliga. Hon kommer inte ge sig. Kommer hon tvåa kommer hon bli ledsen, säger Josefsson. 

Saades starka känslor under Mello: "Mycket vemod"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.