Janet Jackson, 50, har blivit mamma – för första gången. Foto: Chris Pizzello / AP TT NYHETSBYRÅNJanet Jackson, 50, har blivit mamma – för första gången. Foto: Chris Pizzello / AP TT NYHETSBYRÅN
Janet Jackson, 50, har blivit mamma – för första gången.  Foto: Chris Pizzello / AP TT NYHETSBYRÅN
"Janet hade en stressfri förlossning och vilar nu", säger artisten representant i ett uttalande."Janet hade en stressfri förlossning och vilar nu", säger artisten representant i ett uttalande.
"Janet hade en stressfri förlossning och vilar nu", säger artisten representant i ett uttalande.
Janet Jackson. Foto: Rw3 / ALL OVER PRESS WENNJanet Jackson. Foto: Rw3 / ALL OVER PRESS WENN
Janet Jackson.  Foto: Rw3 / ALL OVER PRESS WENN

Janet Jackson, 50, har blivit mamma

Publicerad

Janet Jackson, 50, har blivit mamma – för första gången.

Det var under tisdagskvällen som stjärnan tillsammans med sin make Wissam Al Mana fick ett tillskott i familjen.

"Janet och hennes man är jätteglada över att välkomna deras son Eissa Al Mana till världen", säger en representant för artisten till tidningen People.

Vilken glädjenyhet för Janet Jackson!

Det var under tisdagskvällen, svensk tid, som beskedet kom att hon har fött en son, vid namn Eissa Al Mana, skriver People.

"Janet hade en stressfri förlossning och vilar nu", säger artisten representant i ett uttalande.

Janet gifte sig med sin make Wissam Al Mana, 41, år 2012 och det var i början av april som superstjärnan berättade att hon planerade för en familj:

"Min man och jag ska bilda en familj, så jag måste lägga turnén på hyllan ett litet tag. Jag hoppas att ni kan ha förståelse för detta. Läkaren säger att jag måste vila", skrev Janet Jackson på sin Facebooksida då.

"Janet är jätteglad"

Efter det var det tyst från stjärnans sida under flera månader – fram tills i september då hon visade upp sin babymage i en butik i London.

– Janet är jätteglad, och hon mår jättebra, berättade en källa för US magazine.

För en månad sedan gick stjärnan ut på sociala medier och gav en sista uppdatering för sina fans om sin graviditet.

"Jag tänker fortfarande på er, och allt är bra med mig", skrev hon bland annat.

Detta är Janet Jackson och Wissam Al Manas första barn.

Syster till Michael Jackson

Janet Jackson är det yngsta och nionde barnet i den berömde familjen. Hon är bland annat syster till superstjärnan Michael Jackson och började uppträda redan vid fem års ålder när hennes äldre bröder i gruppen The Jackson Five tog världen med storm.

Sedan dess har Janet Jackson hunnit med en hel del. Hon har bland annat haft tio listettor på amerikanska Billboard och vunnit flera grammys.

Jackson har också hunnit med flera äktenskap. År 1984 rymde hon med sångaren James DeBarge som hon sedan gifte sig med, men äktenskapet blev kortvarigt på grund av DeBarges drogproblem. Några år senare skilde hon sig från sin andra make Rene Elizondo, efter att ha hållit äktenskapet hemligt för hela världen. År 2012 hittade superstjärnan sin blivande make Wissam Al Mana och nu har de alltså fått sitt första barn tillsammans.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag