Jamie Oliver ska bli pappa igen. Foto: Mark CuthbertJamie Oliver ska bli pappa igen. Foto: Mark Cuthbert
Jamie Oliver ska bli pappa igen. Foto: Mark Cuthbert
Tv-kocken att han och frun Jools väntar sitt femte barn. Foto: Cornelia NordströmTv-kocken att han och frun Jools väntar sitt femte barn. Foto: Cornelia Nordström
Tv-kocken att han och frun Jools väntar sitt femte barn. Foto: Cornelia Nordström

Jamie Oliver ska bli pappa igen

Publicerad

Jamie Oliver ska bli pappa igen.

Nu avslöjar tv-kocken att han och frun Jools väntar sitt femte barn.

– Jag älskar barn, säger han till tidningen The Mirror.

Efter fyra barn – nu kommer det femte tillskottet till familjen. Stjärnkocken Jamie Oliver, 40, ska bli pappa igen och väntar nu nästa kärleksbarn tillsammans med sin fru Jools Oliver, 41. För tidningen The Mirror visar Jools nu upp babykulan på magen för första gången och tillsammans berättar paret att den nya graviditeten överraskade dem.

– Det här var inte planerat. Jag kan inte förstå att jag säger det, men hela min familj sa tillsammans bara "verkligen?!". Men vi är alla glada som barn, det är så roligt, säger Jamie Oliver till tidningen.

 

LÄS MER: Jamie Oliver i storbråk med Gordon Ramsay

Tv-kocken: "Jag älskar barn"

Jamie Oliver och Jools Oliver har varit gifta i femton år och har sedan tidigare fyra barn tillsammans, Poppy Honey Rose, 13, Daisy Boo Pamela, 12, Petal Blossom Rainbow, 6, och Buddy Bear Maurice, 5.

– Jag älskar barn. Min familj håller mig nere på jorden. Jag har ett konstigt jobb, men min familj gör så att jag prioriterar vad som är viktigt. Men jag trodde bara att vi skulle ha ett eller två barn, det var allt, säger Jamie Oliver och fortsätter:

– Hemma gör jag det jag blir tillsagd, det är min fru som är fantastisk på att hålla ihop familjen. Jag följer bara med.

 

LÄS MER: Här är Jamie Olivers okända problem

Jamie Oliver: "Jag är tacksam"

I intervjun får Jamie Oliver också frågan om han helst skulle vilja att det blir en dotter eller en son.

– Vet du vad, jag är tacksam oavsett vad det blir. Men det vore trevligt att balansera upp familjen lite. Lite mer testosteron skulle antagligen vara en bra grej. Men vet du, jag är tacksam för vad jag än får. Jag vill bara att barnet ska bli friskt, säger han.

Jamie Oliver tror dock att det kommande och femte barnet blir parets sista baby.

– Jag tror det, för det börjar nästan bli löjligt annars, säger han till tidningen och skrattar.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag