Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jamie Lee Curtis ilska efter händelsen på Golden Globe

Jamie Lee Curtis riktar kritik efter Golden Globe-galan. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Att synas tillsammans med sponsorprodukter på röda mattan var ingenting Jamie Lee Curtis ville. Foto: MATT SAYLES / AP TT NYHETSBYRÅN
Modellen Kelleth Cuthbert dök upp i bild flera gånger. Foto: APEX / MEGA / APEX / MEGA/IBL THE MEGA AGENCY
Foto: MATT SAYLES / AP TT NYHETSBYRÅN

Jamie Lee Curtis är inte glad efter Goldeb Globe-galan. 

Nu riktar hon kritik efter att ha förekommit på bilder där "vattenflickan" smugit upp i bakgrunden. 

”Jag flyttade mig därifrån och sa högt att jag inte ville göra reklam för någonting”, skriver hon på Instagram

Natten mot måndag svensk tid gick Golden Globe-galan av stapeln i Los Angeles. Men det var inte skådespelarnas gångna prestationer som blev den stora snackisen, i stället var det en "vattenflicka" i kulisserna som skapade rubriker. 

Modellen Kelleth Cuthbert syntes nämligen på mängder av bilder från röda mattan. Hennes jobb var att servera dryck vid sidan av röda mattan, men samtidigt smög hon in ett flertal gånger och hamnade i bakgrunden av stjärnorna. 

 

 

En av dem som syntes posera, helt omedveten om Kelleth Cuthberts närvaro,  var Hollywoodstjärnan Jamie Lee Curtis. Och hon håller inte igen när hon på sin Instagram nu bryter tystnaden om händelsen. 

Jamie Lees krav på röda mattan

Hon hävdar att hon noterat dryckföretagets närvaro vid den röda mattan, men att hon gjort det klart och tydligt att hon inte ville förekomma med produkterna på bilder. 

”Jag flyttade mig därifrån och sa högt att jag inte ville göra reklam för någonting. Den här vinkeln visar att jag flyttade mig från henne”, skriver Jamie Lee Curtis på sin Instagram. 

 

 

Stjärnan har även publicerat en bild där hon syns posera för kamerorna samtidigt som Kelleth Cuthbert dyker upp i bakgrunden. 

Nu riktar Jamie Lee Curtis kritik mot företag som befinner sig på liknande evenemang och kräver att de respekterar gästernas önskemål om att figurera med produkterna.

Ilskan mot sponsorföretaget

"Sponsorer på event behöver tillstånd från folk när de får bilder med deras produkter i". 

En de som prisades under galan var Glenn Close för sin roll i ”The Wife”, en film som den svenska regissören Björn Runge ligger bakom. 

Sandra Oh prisades som Bästa kvinnliga skådespelare för sin roll i ”Killing Eve”, medan Richard Madden utsågs till Bästa manliga skådespelare för sin insats i filmen ”Bodyguard”.

 

 

https://www.instagram.com/p/BsZR1W3HTI4/?utm_source=ig_embed