Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jamie Foxxs nya kärlek – yngre än hans egen dotter

Dagens största händelser i nöjesvärlden.
Jamie Foxx. Foto: ETIENNE LAURENT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Jamie Foxx med dottern Corinne Foxx, 25. Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON.RED B7996
Jamie Foxx, 51, lämnade en nattklubb med sin nya kärlek i lördags. Foto: MEGA CHANNEL / MEGA EXCLUSIVE TT NYHETSBYRÅN
Foto: Instagram

Jamie Foxx ska ha blivit dumpad av Katie Holmes – och har nu hittat kärleken i den 21-åriga artisten Sela Vave.

Hon är hela fyra år yngre än skådespelarens egen dotter, skriver Daily Mail.

”Jag känner mig så tacksam till den här mannen! Tack så jättemycket”, skriver Sela Vave till Jamie Foxx i ett inlägg på Instagram.

Enligt US Weekly var det Katie Holmes, 40, som gjorde slut med Jamie Foxx, 51, för några månader sedan.

Enlig Daily Mail kan orsaken till uppbrottet ha varit parets distansförhållande. Holmes bor i New York större delen av året, samtidigt som Foxx har sin lyxvilla i Los Angeles. Paret offentliggjorde sin relation i slutet på 2017 – en kärlekshistoria som dock nådde vägs ände tidigare i år.

De nya uppgifterna om parets uppbrott kommer efter att Jamie Foxx nya kärlek avslöjats i form av den 21-åriga artisten Sela Vave – som är fyra år yngre än hans äldsta dotter, Corinne Foxx, 25.

https://www.instagram.com/p/BzOK2-9BpZB/https://www.instagram.com/p/BkDgZrrApYZ/

Har flyttat in

Enligt källor till Page Six har Sela Vave nu flyttat in hos Jamie Foxx. I en Instagram Story bekräftar världsstjärnan att den unga artisten bosatt sig hos honom, men menar att det enbart är på grund av jobb.

– När jag träffade Ed Sheeran sov han på min soffa i sex veckor. Nick Cannon var 13 år, han brukade sova i mitt gamla hus. Alla kom hem till mig. Vi gjorde samma sak med henne, vi tog henne under våra vingar. Vi ville behandla henne på samma sätt och ge henne en chans, säger Jamie Foxx.

– Jag vill att ni ska veta, alla ni som letar efter skandaler, att det här är vår artist, vår familj. Vi jobbar, säger stjärnan om romansryktena. 

Parets osande kärlekssommar

Paret har synts tillsammans sedan slutet av juni, skriver Daily Mail. Den 30 juni sågs Jamie Foxx och Sela Vave i varandras famn på en båt.

”Jag känner mig så tacksam till den här mannen! Tack så jättemycket, (Jamie Foxx, reds. anm), för allt du gör och för att du tror på mig”, skrev 21-åringen i ett inlägg på Instagram.

I juli medverkade paret i ett radioprogram tillsammans och hann även med en visit till Disneyland med nära och kära. Den 9 augusti publicerade Sela Vave en bild på Instagram som föreställde Jamie Foxx på en fest i exklusiva The Hamptons på den amerikanska östkusten – och i lördags lämnade paret en nattklubb i Los Angeles klockan två på morgonen.

https://www.instagram.com/p/BzWjPsihIxG/