Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jamie Foxx och Katie Holmes gör slut – efter otrohetsryktena

Katie Holmes och Jamie Foxx bekräftar sitt förhållande
Jamie Foxx.Foto: VEEREN / STELLA PICTURES FAMEFLYNET FRANCE
Katie HolmesFoto: JACKSON LEE / SPLASH NEWS / JACKSON LEE / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Katie Holmes var tidigare gift med Tom Cruise.Foto: SMG / ZUMAPRESS.COM SMG VIA ZUMA WIRE

Katie Holmes och Jamie Foxx har hållit låg profil kring sitt förhållande.

Men efter sex år tillsammans är det slut mellan världsstjärnorna, skriver Page Six.

I förra veckan fångades skådespelaren Jamie Foxx, 51, på bild när han under en utekväll i Los Angeles festade med sångerskan Sela Vave. Det började då spekuleras kring att Jamie Foxx varit otrogen mot flickvännen Katie Holmes, 40.

Men enligt källor till Page Six tog förhållandet slut för flera månader sen. En av källorna menar att världsstjärnorna gått skilda vägar redan i slutet på maj och en andra källa säger sig ha hört Katie Holmes bekräfta uppgifterna under en middag med hennes vänner.

– Vad Jamie gör är hans ensak. Det var flera månader sen vi var tillsammans, ska Holmes ha sagt enligt källan.

En besviken Tom Cruise

Skådespelarna har varit tillsammans sen 2013, bara ett år efter att Katie Holmes skilde sig från Tom Cruise. Sen dess har de varit väldigt hemlighetsfulla kring förhållandet. Till en början ska de ha möts upp under sena nätter på hotell och smugit in genom bakdörrar för att inte bli sedda tillsammans.

Första gången de visade upp förhållandet offentligt var på Clive Davis Pre-Grammys Gala i New York så sent som förra året. Enligt uppgifter ska ex-maken Tom Cruise känt sig ”sviken” och ”bedragen” över att ex-frun dejtade en av hans vänner och tidigare motspelare.

Det ryktades länge om att hemlighetsmakeriet kring förhållandet mellan Katie Holmes och Jamie Foxx ska ha varit på grund av en speciell klausul i Katie Holmes och Tom Cruise skilsmässa. Där ska det ha stått att skådespelerskan inte fick dejta någon publikt på fem år.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.