Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jamie Dornan säger nej till fler "50 shades"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
50 shades of Grey
Jamie Dornan
Foto: Ian Gavan

Det blir inga fler "Fifty Shades of Grey"-filmer.

I alla fall om skådespelaren Jamie Dornan får bestämma.

Nu säger han nej till att spela huvudrollen i en eventuell fjärde film, skriver the Sun.

Den första filmen i trilogin "Fifty Shades of Grey" om Christian Grey och Anastasia Steele gjorde succé.

Två uppföljande filmer har redan spelats in – "Fifty Shades Darker", som släpps i februari 2017 samt "Fifty Shades Freed", som kommer i februari 2018. Men en filmatisering av den fjärde boken lär inte tittarna få se.

Nu säger den irländska skådespelare Jamie Dornan, 34, nej till ytterligare en film.

– Jag har gjort "Fifty Shades" för evigt nu, säger han till tidningen.LÄS MER: "Mr Grey" har blivit pappa igenHan berättar att han nu är redo att gå vidare och ta nya roller.

– Jag går vidare väldigt snabbt i mina tankar. Även om folk utifrån tror att jag är synonym med en karaktär tänker jag ungefär "Okej, det är klart" och går vidare till nästa projekt och oroar mig över den karaktären, säger han i intervjun.


"Fifty Shades of Grey"-regissören hoppade av

Regissören till filmerna, Sam Taylor-Johnson, och böckernas författare Erika, som skrivit under pseudonymen EL James, har tidigare sagt att de hamnat på kant med varandra under inspelningen av de tidigare filmerna. Exakt varför är inte känt.

Jag kommer inte att regissera uppföljarna, men jag önskar inget annat än framgång för vem som än tar sig an den spännande utmaning som är film två och tre, sa Taylor-Johnson i en tidigare intervju med US Weekly.LÄS MER: Regissören hoppar av "Fifty shades of Grey"Uppföljarna "Fifty Shades Darker" och "Fifty Shades Freed" är i stället regisserade av James Foley. Jamie Dornan säger att det har varit en press att slutföra dessa filmer.

– Alla försöker att slutföra sina roller så bra de kan. För Erika är det här hennes bebisar, de betyder mer för henne än för någon annan, säger han i intervjun med the Sun.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.