Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

James Corden opererad akut efter läkarens insikt

James Corden tvingades till en snabb operation.Foto: MARK VON HOLDEN / AP TT NYHETSBYRÅN
Allt har sin början i en ögonskada 2012.Foto: JASON SZENES / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
James Corden tillsammans med Billie Eilish i ”Carpool karaoke”.Foto: Screenshot/YouTube

”Carpool karaoke”-profilen James Corden skadade sitt öga 2012, och trodde att det hade läkt som det skulle.

Men när pratshowprogramledaren besökte läkaren förra månaden blev han akut inbokad på operation – där han var vid medvetande medan kirurgen lagade hans öga.

– Han tittade på mitt öga och sa: ”Vi behöver operera det nu”. Och jag sa: ”Men jag har inspelning klockan 17”, säger James Corden i en intervju i ”The Ellen DeGeneres show”.

”The late late show”-programledaren James Corden, 41, som också är mannen bakom fenomenet ”Carpool karaoke”, har länge haft problem med ett öga, sedan han skadade det 2012.

Programledaren hade dock trott att ögat läkt ordentligt, tills problemen kröp upp till ytan igen förra året. Sedan dess har han regelbundet träffat en läkare.

– För tre veckor sen eller något sådant, så vaknade jag upp och kunde inte öppna mitt öga. Vilket innebar att jag inte kunde öppna något av ögonen. Det gjorde bara ont, säger han i ”The Ellen DeGeneres show”.

Han skyndade sig till läkaren som med ens ville operera ögat, för att Corden skulle slippa problemen en gång för alla.

– Läkaren jag har träffat sa: ”Hörrudu, jag tror vi måste lösa det här. Det här har börjat hända för ofta”. Han tittade på mitt öga och sa: ”Vi behöver operera det nu”. Och jag sa: ”Men jag har inspelning klockan 17”, och han sa: ”Du har inte inspelning förrän tidigast nästa vecka. Du måste göra det här med en gång”.

– Jag var ganska tacksam över det, för jag hade inte tid att oroa mig, de bara gjorde det.

Berättar om märkliga operationsupplevelsen 

James Corden tvingades sjukskriva sig, och senare samma dag opererades hans öga. Men han tvingades vara vaken under hela processen.

– Det var det knäppaste, för man är vaken men helt bedövad, så man kan inte känna någonting. Men hela tiden sa jag bara: ”Åh herregud, åh herregud, åh herregud”, berättar han för Ellen DeGeneres och fortsätter:

– De spärrar upp ens ögon som i ”A clockwork orange” och man kan se vad de gör, men man kan inte känna något eftersom det är bedövat.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.