Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

James Bond-inspelningen skjuts upp – efter Daniel Craigs skada

Daniel Craig har skadat sig på inspelningen av nya James Bond-filmen.Foto: ANDY RAIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Inspelningen av den 25:e filmen om James Bond är i full gång – men nu tvingas produktionen skjutas upp.

Detta efter att huvudrollsinnehavaren Daniel Craig har skadat sig, skriver The Sun.

– Han sprang under en tagning när han halkade och föll illa, säger en uppgiftslämnare till den brittiska tidningen.

Daniel Craig, 51, har skadats under inspelningen av den kommande James Bond-filmen i Jamaica. Fortsatta inspelningar av filmen, som blir den 25:e i serien om den brittiska agenten, har skjutits upp tills vidare, medan Craig ska ha flugits till USA från Jamaica för att röntgas och få vård, skriver The Sun.

Olyckan ska ha skett när Daniel Craig under en inspelning sprang klädd i James Bonds klassiska kostym. Skådespelaren, som envisas med att göra nästan alla sina stunts själv, uppges vara frustrerad efter olyckan, rapportera The Sun.

– Daniel var klädd och skodd för en av de sista scenerna på Jamaica. Han sprang under en tagning när han halkade och föll illa. Han hade ganska ont och klagade på sin vrist, säger en uppgiftslämnare till The Sun.

Daniel Craigs ilska efter skadan

James Bond-skådespelaren ska ha blivit frustrerad över att ha råkat skada sig mitt under filminspelningen.

– Som man kan vänta sig så var han rätt arg över att det hände. Han kastade sin kavaj i backen av ren frustration, berättar uppgiftslämnaren för tidningen.

Nu hoppas produktionen att inspelningen av James Bond inte ska uppehållas allt för länge. Filmen skulle ha fortsatt spelas in på Pinewood studios i London i helgen, men enligt uppgifter till The Sun har bokningen av studion ställts in, på grund av Daniel Craigs skada.

Craig vårdas nu av samma amerikanska läkare som hjälpte brittiska fotbollshjälten Harry Kane i januari.

– Daniel flögs från Jamaica till USA och har redan träffat en specialist. Det är ett sammanträffande att det är samma läkare som behandlade Harry Kane. Han hoppas att  det inte kommer försena saker alltför mycket.