Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jake Paul anklagas för sexuella övergrepp

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV
Jake Paul.
Foto: MEGA/IBL
Justine Paradise.
Foto: Justine Paradise / Youtube

Youtubern Jake Paul, 24, anklagas för sexuella övergrepp. 

I en video på Youtube berättar Tiktok-stjärnan Justine Paradise, 24, att Jake Paul tvingade henne till att ha oralsex.

– Han frågade inte om samtycke eller någonting. Det är inte okej, säger Justine Paradise i Youtube-videon.

I en 20 minuter lång video på Youtube uppger Tiktok-profilen Justine Paradise, 24, att övergreppet ska ha skett sommaren 2019 i Jake Pauls hem i Kalifornien.

Paradise, som har över 500 000 följare på Tiktok, berättar i videon att hon och Paul hade lärt känna varandra genom gemensamma vänner. 

En dag när hon besökte Youtubern, som har över 20 miljoner prenumeranter, höll han och några andra vänner på att spela in musik i husets studio.

– Jake drog in mig i hörnet av studion och började kyssa mig. Det var okej för mig. Jag tyckte att han var söt, säger Justine Paradise i videon.

De gick sedan in till Jake Pauls rum och efter ett tag förflyttade de sig till youtuberns säng, skriver People.

– Sex är väldigt speciellt och väldigt viktigt för mig. I normala fall respekterar alla mig när jag inte vill göra sexuella saker så jag trodde att det var lugnt om jag gick in i hans rum. Jag trodde att det var lugnt att kyssa honom, för jag trodde att han skulle sluta om jag inte ville göra mer, säger Justine Paradise.

Lyssnade inte

Enligt Justine Paradise ska Jake Paul sedan ha börjat ta på henne och inte lyssnat när hon sagt ”nej”. Youtubern ska sedan ha tvingat henne utföra oralsex på honom.

– Han frågade inte om samtycke eller något. Det är inte okej. Det är inte okej på något sätt, säger Justine Paradise.

Tiktok-profilen berättar vidare i videon att Jake Paul sedan ska ha försökt prata med honom om händelsen men att han agerat kallt mot henne och slutade svara på hennes meddelanden.

Justine Paradise menar att hon har varit rädd för att berätta om övergreppet offentligt. Samtidigt menar hon att det är viktigt att hon delar med sig av det som hänt.

– Jag vet också att det är viktigt att dela med mig av den här informationen, så att det kanske kan rädda någon som kan komma att hamna i min sits i framtiden.

Här slår FBI till mot Youtube-stjärnans mansion – bär ut vapen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.