Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jagger tvingas till operation – efter hälsoupptäckten

På lördagen gick Rolling Stones ut med att de ställer in sin turné i Nordamerika på grund av frontmannen Mick Jaggers hälsoproblem.
Foto: ANDREU DALMAU / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Enligt uppgifter till The Mirror måste Jagger opereras, och kan inte uppträda på tre månader.
Foto: PATRICK DOYLE / AP CP

På lördagen gick Rolling Stones ut med att de ställer in sin turné i Nordamerika på grund av frontmannen Mick Jaggers hälsoproblem.

Enligt uppgifter till The Mirror måste Jagger opereras, och kan inte uppträda på tre månader.

– Mick är förkrossad över att behöva ställa in turnén, men han vet att man måste prioritera sin hälsa, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Rockbandet Rolling Stones tvingas ställa in sin turné i Nordamerika, som skulle ha pågått från april till juli. Det gick bandet ut med i ett pressmeddelande på lördagen.

Som anledning nämns sångaren Mick Jaggers hälsoproblem, men pressmeddelandet går inte in på vilket sätt Jagger är sjuk. I stället förklarar artisten bara att han är ledsen över att behöva ställa in.

– Jag hatar att göra fans besvikna, och jag är väldigt besviken över att behöva skjuta upp turnén. Men jag ser fram emot att komma tillbaka till scenen så fort som möjligt, säger Mick Jagger i ett pressuttalande.

Upptäckt ett hälsoproblem

Nu skriver The Mirror att Mick Jagger måste opereras, och att det är därför turnén ställs in.

Den 75-åriga sångaren upptäckte sitt hälsoproblem när han genomgick en rutinkontroll, och han ska då ha fått veta att han behöver operation och måste vara ledig i minst tre månader.

En uppgiftslämnare till The Mirror menar att Mick Jagger är förkrossad över beskedet.

– Mick är förkrossad över att behöva ställa in turnén, men han vet att man måste prioritera sin hälsa. Han är väldigt professionell, och det är ovanligt för honom att ta ledigt – så alla är engagerade i att han ska bli fullt frisk igen, säger uppgiftslämnaren till The Mirror.

Trots att Mick Jagger måste genomgå en operation, verkar det inte vara livshotande. Läkarna har gett beskedet att sångaren ska kunna bli fullt frisk efter ingreppet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.