Kevin Federline spelar bowling med flickvännen Victoria Prince 2009.Kevin Federline spelar bowling med flickvännen Victoria Prince 2009.
Kevin Federline spelar bowling med flickvännen Victoria Prince 2009.
Kevin Federline fångas på bild när han köper lunch från en japansk restaurang 2010.Kevin Federline fångas på bild när han köper lunch från en japansk restaurang 2010.
Kevin Federline fångas på bild när han köper lunch från en japansk restaurang 2010.

Federline: "Jag såg ut att vara gravid"

Publicerad

Efter uppbrottet med Britney Spears hamnade den skandalomsusade före detta dansaren i en ond spiral – och vägde vid ett tillfälle nästan 110 kilo.

– Jag älskade att äta pizza och pasta, sade Kevin Federline till Entertainment Tonight i en intervju 2016.

Kevin Federline blev tillsammans med popstjärnan Britney Spears 2004. Redan tre år senare tog förhållandet slut med dunder och brak.

– Uppenbarligen gick inte saker om de skulle. Men det är okej, sånt är livet, sade Federline i en intervju med Entertainment Tonight 2016.

Han minns de tuffa åren tillsammans med Britney Spears.

– Det var en helt annan livstil än vad jag hade förväntat mig, berättade han.

– Att sig från en plats till en annan med 20 personer som följer efter en hela dagen – hela ditt liv blir granskat genom någon annans ögon.

"Det var helt galet"

Kevin Federline berättade att han och Britney fastnade mitt i stormen.

– Det var helt galet. Jag tittar tillbaka och tänker att det ibland var helt överväldigande.

Två månader efter att deras andra son fötts tog Britney ut skilsmässa.

– Den delen av mitt liv saknade jag många olika saker på grund av allt som hände, säger Federline när han får frågan om han såg separationen komma.

– Jag var på toppen av allt och kastades ner i allt det här.

Vägde nästan 110 kilo

Den onda spiralen blev allt värre och Kevin Federline gick upp i vikt.

– Jag såg gravid ut, sade han till Entertainment Tonight.

– Det var upprörande. När människor kallade mig "K-Fat" var jag tvungen att göra något åt saken.

Den före detta dansaren berättar att han slutade träna och åt alldeles för mycket. När det var som värst vägde han nästan 110 kilo.

– Jag älskade att äta pizza och pasta, berättade Kevin Federline och minns att 30-årsåldern och utebliven motion ledde till att vikten snabbt ökade.

– Min egen mamma sa till mig att hon oroade sig för min hälsa, sade han till Entertainment Tonight.

Vänner för barnens skull

Kevin Federline berättar att han och exfrun Shar Jackson, mamma till hans barn Kori och Kaleb, har blivit vänner för barnens skull. Han pratar givetvis även om den nya relationen med Britney Spears:

– Jag och Britney är bra vänner, berättar han.

– Jag pratar inte om de där sakerna längre, det tillhör historien.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag