Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Jag dör hellre än att använda en dejtingapp”

Senaste nyheterna med Expressen TV
Kate Beckinsale.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Kate Beckinsale med dåvarande maken Len Wiseman 2014.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Kate Beckinsale, 48, har varit singel en längre tid.

Men filmstjärnan skulle aldrig kunna tänka sig att använda en dejtingapp.

– Jag dör hellre, säger Kate Beckinsale till Mirror.

Kate Beckinsale var tidigare gift med regissören Len Wiseman i 15 år, men paret separerade 2015 och skilsmässan gick igenom för två år sedan.

– Jag har bara dejtat tre personer sedan separationen och skilsmässan. Tyvärr har jag lärt mig att jag gör jättedåliga val, säger Kate Beckinsale.

Ingenting skulle kunna få henne att använda en dejtingapp.

– Jag dör hellre. Och med min tur vore det som att säga, ”Hejsan seriemördare, kom och ta mig!” Typ, ”Han är söt” följt av ”Helvete, det är Ted Bundy”, säger Kate Beckinsale.

”Jag kan inte tänka mig något jag skulle hata mer än det”

Kate Beckinsale säger att det är över ett år sedan hon senast gick på en dejt eftersom det får henne att ”flippa ut” socialt.

– Vi sitter där och tänker, ”Vill vi ha sex med varandra?” Vilken vidrigt koncept. Jag kan inte tänka mig något jag skulle hata mer än det, säger Kate Beckinsale som tycker det är irriterande att gång på gång helt ogrundat bli romantiskt ihopkopplad med vilt främmande människor:

– Allt jag behöver göra är att stå bredvid någon jag inte känner.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.