Jacksons krav på Culkin – efter sexanklagelserna

Paris Jackson uppges kräva att Macaulay Culkin kommer ut och tillbakavisar anklagelser mot pappan Michael Jackson.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Culkin umgicks tidigar.e frekvent med Michael Jackson
Foto: FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Michael Jackson dog 2009.
Foto: JOEL RYAN / AP

Michael Jacksons dotter Paris är rasande på den tidigare barnstjärnan Macaulay Culkin. 

Efter nya övergreppsanklagelser mot pappan i dokumentären ”Leaving Neverland” vägrar ”Ensam hemma”-stjärnan gå ut offentligt och förneka uppgifterna – något som Paris Jackson nu kräver, skriver Radar Online.

Paris Jackson har en turbulent tid med missbruk och psykisk ohälsa bakom sig.

Enligt Radar Online nämnde kändisdottern rehab så sent som den här veckan, men problemen för Paris Jackson ser knappast ut att vara över.

I den nya dokumentären ”Leaving Neverland” presenteras uppgifter om att både Wade Robson och James Safechuck som unga pojkar ska ha vistats i Michael Jacksons hem Neverland – och där ska båda ha utsatts för sexuella övergrepp av världstjärnan.

Det är sedan länge känt att Macaulay Culkin, nu 38 år, umgicks frekvent med Michael Jackson. Barnstjärnan ska dessutom ha tillbringat mycket tid i Neverland under samma tid som de två pojkarna – och därför kräver nu Paris Jackson att Culkin går ut och öppet förnekar anklagelserna. 

– Paris är så arg på Macaulay för han var där under samma tid som de som nu kommer med anklagelserna, och han tänker inte göra någonting åt det, säger en person i Paris Jacksons närhet. 

Paris Jackson.
Foto: JEN LOWERY/SPLASH NEWS

Jackson-familjen oroliga för Paris

Culkin själv berättade nyligen i den amerikanska podcasten ”Inside of you” att han upplevde det som en aning märkligt när Michael Jackson först tog kontakt med honom, men att de båda hade ”en normal” vänskap.

Jackson-familjen uppges nu vara mycket oroliga över Paris Jacksons mentala hälsa och oroar sig för att hon i sitt sköra tillstånd tar anklagelserna mot pappan Michael mycket hårt.

– Hela familjen är verkligen orolig för Paris, för hon är utåtagerande just nu och säger till hennes familj och alla som kände och älskade Michael att de måste agera för att stoppa det här, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

Inför filmen premiären av ”Leaving Neverland” på filmfestivalen Sundance kom Jackson-familjen med ett uttalande:

”Filmen tar fram obekräftade anklagelser som ska ha hänt frö 20 år sedan och behandlar dem som fakta. Dessa påståenden är själva grunden i rättsprocesser som är skapade av två erkända lögnare”, skriver man bland annat och menar också Wade Robson och James Safechuck ska ha vittnat om saker under ed, som ”aldrig har inträffat”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.