Jacksons fingeravtryck hittade i porrtidning

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

LOS ANGELES. Michael Jacksons egna fingeravtryck kan komma att fälla honom.

Polisen har nämligen hittat popstjärnans fingeravtryck på samma sida i en porrtidning, där man sedan tidigare återfunnit fingeavtryck från den 13-årige pojke som anklagar Jackson för sexuella övergrepp.

Polisutredarna i Santa Barbara County tror att Michael Jackson använde sig av porrtidningar för att hetsa upp sina minderåriga offer innan han förgrep sig på dem. Den 13-årige pojken har under förhör avslöjat för utredarna att Jackson bläddrade i porrtidningarna tillsammans med dem, enligt amerikanska National Enquirer. Tidningarna återfanns i en låst dokumentportfölj när polisen gjorde husrannsakan på hans ranch Neverland i november 2003. Rättegången mot Jackson börjar i slutet av januari.

...och nya skivan floppar

 NEW YORK. Det är ont om goda nyheter för Michael Jackson för tillfället. Han är åtalad för att ha utnyttjat en tolvårig pojke sexuellt. Och nu uppger Fox News att samlingsskivan "The Ultimate Collection", säljer dåligt. Sedan den släpptes i november har den bara sålt i 14 000 exemplar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.