Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jacksons dotter om nya anklagelserna: ”Är så fel”

Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON.RED B7996
Foto: CARLO ALLEGRI / AP TT NYHETSBYRÅN

Paris Jackson har fått nog av turbulensen i sitt liv. 

Nu ryter kändisdottern ifrån via sina sociala medier, och vädjar om att det ska sluta.

”Det här är så fel. Sluta försöka förstöra mitt liv. Snälla. Sluta ljuga”, skriver kändisdottern på Instagram vilket People uppmärksammat. 

Michael Jacksons dotter Paris, 20, har oavsett hon vill eller inte hamnat i blickfånget den senaste veckan. 

I helgen rapporterade TMZ att kändisdottern förts till sjukhus efter ett självmordsförsök i ett sitt hem i Los Angeles. Uppgifter som hon snabbt tillbakavisade med uttalandet ”Fuck you, era lögnare” på Twitter. 

Samtidigt har intresset kring henne varit stort efter att dokumentären ”Leaving Neverland” har haft premiär. I den träder James Safechuck, 40, och Wade Robson, 36, fram och anklagar hennes pappa Michael Jackson för att ha förgripit sig på dem som barn. Anklagelserna i sig är inte nya. Michael Jackson har länge omgivits av rykten om pedofili, men aldrig dömts i frågan.

Somnade inte vid ratten

”Det finns inget jag kan säga som inte redan har sagts när det gäller försvaret. Taj gör ett perfekt jobb, och jag stöttar honom. Men det är inte min roll. Jag försöker bara få alla att lugna ner sig, vara mogna och se den större bilden”, skrev Paris Jackson på Twitter i slutet av förra veckan. 

Nu bryter Paris Jackson tystnaden om den senaste veckans dramatik, och riktar skarp kritik mot bevakningen av henne. Detta efter att bilder publicerats där hon anklagas för att ha somnat vid ratten. 

Paris Jackson: ”När ska det här sluta?”

”Parkerar vid bensinstationen och väntar på att min pojkvän ska tanka. Sluter mina ögon och lyssnar på min favoritsång. Paparazzis tar bilder och zoomar in så det inte går att se att jag står parkerad och anklagar mig för att ha somnat vid ratten”, skriver Paris Jackson i ett inlägg på Twitter som People uppmärksammat och fortsätter i ett nytt inlägg: 

”När ska det här sluta? Den senaste veckan har varit oavbrutet bullshit”. 

På sin Instagram publicerade Paris Jackson ytterligare bilder inom ämnet på sin story. 

”Det här är så fel. Sluta försöka förstöra mitt liv. Snälla. Sluta ljuga”, skriver kändisdottern. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.