Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jacksons dotter bröt ihop efter nya dokumentären

Paris Jackson uppges enligt en källa vara uppriven angående anklagelserna som riktats mot hennes far Michael Jackson.Foto: TPI/MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Michael Jackson anklagas för sexuella övergrepp på barn i nya dokumentären ”Leaving Neverland”.Foto: CARLO ALLEGRI / AP TT NYHETSBYRÅN

Michael Jackson anklagas för sexuella övergrepp på barn i dokumentären ”Leaving Neverland”.

Dottern Paris Jackson har inte offentligt kommenterat filmen. 

Nu uppger Radaronline att kändisdottern haft ett sammanbrott efter premiären.

I dokumentären ”Leaving Neverland” anklagar två män popikonen Michael Jackson för att utsatt dem för sexuella övergrepp som barn.

Sedan dokumentären hade amerikansk premiär i början på veckan har sanningshalten i anklagelserna mot den döda kungen av pop diskuterats vilt. 

Fans protesterar i sociala medier, medan stjärnans familj nekar till påståendena och stämmer HBO på 100 miljoner dollar, motsvarande över 900 miljoner kronor, för att kanalen visat dokumentären.

 

 

Framför allt Michael Jacksons tjugoåriga dotter Paris Jackson har tidigare uppgetts inte tro på anklagelserna.

Men nu rapporterar den amerikanska nöjessajten Radaronline att hon, enligt källor, bröt ihop efter dokumentärens premiär – och varit uppriven i och med anklagelserna.

”Paris kommer att säga att de där männen ljuger och att hennes pappa är oskyldig,” säger källan till Radaronline och fortsätter:

”Men ärligt, alla som verkligen känner henne och har koll på situationen vet också att hon är lika tudelad över detta som resten av familjen.”

Paris Jackson: ”ta det lugnt”

Paris Jackson har ännu inte lämnat ett offentligt uttalande angående ”Leaving Neverland”. Men i sociala medier har hon varit desto mer frispråkig. 

”Ta inte livet så seriöst, livet tar redan sig själv tillräckligt seriöst som det är.” skrev den aspirerande skådespelaren och modellen på Twitter under måndagen.

På onsdagen fortsatte Paris Jackson i samma ton.

”Rök lite gräs och tänk på det ur ett större perspektiv. Ta det lugnt, vänner” skrev hon då.

https://twitter.com/ParisJackson/status/1103557876960833536

”Leaving Neverland” sänds i två delar på SVT nästa vecka. Den första i SVT1 på tisdag klockan 22. Den andra i SVT2 på torsdag klockan 22.15.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.