Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

J-Los kärlekshyllning till Affleck på semestern

Jennifer Lopez.
Foto: Javier Rojas / TT NYHETSBYRÅN
Ben Affleck och Jennifer Lopez var ett par under tidigt 2000-tal. Nu har de hittat tillbaka till varandra.
Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Efter månader av spekulationer bekräftade Jennifer Lopez att hon och Ben Affleck är ett par med en kyssbild på Instagram.

På nya semesterbilder syns nu J-Lo hylla sin partner med ett diamanthalsband, skriver Us Weekly.

I helgen firade Jennifer Lopez, 52, sin födelsedag tillsammans med kärleken Ben Affleck, 48, i Frankrike. Det var även då paret bekräftade det fans väntat på i månader – med en het kyssbild visade ”Bennifer” officiellt upp sin kärlek.

Och nu har nya bilder på Jennifer Lopez fått fansen att bli lyriska.

På bilderna som är tagna i Monaco syns sångerskan bära ett diamanthalsband där namnet ”Ben” är ingraverat.

”De där två är beroende av varandra, jag älskar det”, skriver ett fan enligt Us Weekly.

”Det är bara för gulligt!!!”, skriver en annan.

Att paret gillar att visa varanda uppskattning med smycken verkar vara något som är återkommande. I maj i år syntes Ben Affleck bära en klocka som Jennifer Lopez gav honom efter inspelningen av musikvideon till låten ”Jenny from the block”, skriver Us Weekly.

”Ta nästa steg”

Jennifer Lopez och Ben Affleck var ett par mellan 2002 och 2004. I april i år hittade de tillbaka till varandra, kort efter att Lopez brutit förlovningen med baseballspelaren Alex Rodriguez.

– De är helt inne på att ta nästa steg och tillbringa resten av sina liv tillsammans, sa en källa till Us Weekly tidigare i juli.

”Bennifer” har även setts spana efter hus i Los Angeles tillsammans, enligt en källa till tidningen. Källan menade även att paret har planer på att ”flytta ihop väldigt snart”.

Jennifer Lopez egna ord efter romantiska bilderna med Affleck

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.