J-Lo och Ben Afflecks heta kyss – äntligen officiella

Jennifer Lopez och Ben Affleck 2003.
Foto: VANSTORY DEBBIE / STELLA PICTURES ABACA
Jennifer Lopez fyllde nyligen 52 år.
Foto: Javier Rojas / TT NYHETSBYRÅN
Jennifer Lopez med exet Alex Rodriguez.
Foto: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / STELLA PICTURES/NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM

Äntligen är det officiellt: ”Bennifer” är återförenade. 

Efter månader av spekulationer har Jennifer Lopez och Ben Affleck till slut tagit bladet från munnen – med en het kyssbild på Instagram.

De senaste månaderna har ryktena om Jennifer Lopez, 52, och Ben Afflecks, 48, återupplivade kärleksrelation florerat vilt i medierna. Paret har vid flertalet tillfällen fångats på bild, och när de i juni sågs kyssas under en middag var det få som tvivlade på att ”Bennifer” var återförenade.

Men det är först nu som Jennifer Lopez och Ben Affleck själva väljer att visa upp romansen. I samband med sin 52-årsdag lade Jennifer Lopez upp en rad bilder på sin Instagram, varav den sista föreställer henne och Ben Affleck omfamnandes i en het kyss. Bilden är tagen på en lyxyacht i St. Tropez där de firar Jennifer Lopez födelsedag, enligt Elle.

https://www.instagram.com/p/CRuRLW1p1Co/?hidecaption=true

Återförenades efter 17 år

Ben Affleck och Jennifer Lopez blev först ett par 2002 efter att de träffats under inspelningen av filmen ”Gigli”. De blev ett av kändisvärldens mest omtalade par och fick tillsammans smeknamnet ”Bennifer”, men gick skilda vägar 2004. 

Sedan dess har de båda haft långa relationer och varit gifta på olika håll. I år, 17 år senare, har de alltså hittat tillbaka till varandra och verkar lyckligare än någonsin. 

– De spenderar all sin fritid med varandra och prioriterar varandra. J.Lo faller hårt och det har hon definitivt gjort för Ben igen denna gång, sa en källa till Entertainment tonight i juli.


17 år efter den brutna förlovningen – ”Bennifer” uppges dejta igen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.