Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Izabella Scorupcos privata bröllopsbilder

Izabella Scorupco om sitt Hollywood-bröllop
Karl Rosengren och Izabela Scorupco gifte sig i början av oktober.Foto: PRIVATE/INSIGHT MEDIA / INSIGHT MEDIA STELLA PICTURES
Den svenska skådespelerskan delar nu med sig av flera bilder inifrån festen på Instagram. Foto: ROJASTUDIOS / STELLA PICTURES

Izabella Scorupco, 49, gifte sig nyligen med kärleken Karl Rosengren.

Instagram har stjärnan nu delat med sig av privata bilder från bröllopet i Los Angeles.

Det var i början av oktober som Izabella Scorupco sa ja till sin partner Karl Rosengren.

På tidigare bilder från bröllopskvällen, bland annat postade av nära vännen Micael Bindefeld syns Scorupco klädd i rosa klänning och en skir slängkappa, och maken i vinröd smoking. I bakgrunden syns kullarna i Hollywood och även den klassiska Hollywood-skylten syns långt bort i bakgrunden.

Nu har den svenska skådespelerskan postat privata bilder från kvällen på sitt Instagramkonto.

Som bildtext har hon skrivit ”Still on cloud 9”, fast med en moln-emoji och en 9:a på slutet.

LÄS MER: Bilderna inifrån Izabella Scorupcos drömbröllop

På en av bildernas gör huvudpersonen för kvällen själv en pussmun och tittar samtidigt mot kameran. På en annan av bilderna poserar hon och den nyblivne maken tillsammans med den norska artisten Ane Brun.

Dansar på bröllopsfesten

Scorupco har även postat en bröllopsbild på henne och Karl Rosengren och avslutar Instagram-inlägget med en filmsnutt där hon med en glasflaska i munnen dansar på golvet under bröllopsfesten.

Utöver Ane Brun fanns gäster som modellen och designern Anine Bing på plats. Även Mini Andén, medieprofilen Jennie Hammar, skådespelaren och artisten Magnus Skogsberg och Mika Kjellberg, grundare till modellagenturen Mikas på plats för att fira bröllopsparets kärlekslycka.

I en intervju med Expressen tidigare i år berättade Izabella Scorupco om att ”många pusselbitar som fallit på plats” i hennes liv sedan hon träffade affärsmannen Karl Rosengren.

Paret blev tillsammans förra året, och köpte sedan ett hus tillsammans i Hollywood Hills.

– Jag och Karl hittade vårt drömhus, det är ett väldigt härligt ställe. Vi förstår inte att livet kan vara så fint, sa hon då. 

https://www.instagram.com/p/B3quGQVphzi/