Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hon lämnar ”Masked singer” – panelen hade rätt

När Isvargen förlorade duellen mot den spexiga Roboten och tog av sig masken var det ...
Isvargen fick lämna ”Masked singer”.
Foto: TV4/Skärmdump
Bakom masken dolde sig Victoria Silvstedt.
Foto: TV4/Skärmdump

I slutet av fredagens avsnitt av ”Masked singer” blev det Isvargen som röstades ur tävlingen.

”Av med masken” ropade publiken i kör – och fram kom då modellen Victoria Silvstedt.
– Att få känna sig så här bekväm att sjunga med mask, sa hon efter avslöjandet.

I det fjärde avsnittet av TV4:s ”Masked singer” fick tittarna återigen möta Roboten, Voodoo-dockan, Isvargen, Draken och Korpen. Genom nya ledtrådar och sånguppträdanden blev det sedan i vanlig ordning dags att försöka gissa vilka kändisar som döljer sig bakom maskerna.

När Isvargen uppträdde sjöng hon ”I kissed a girl” av Katy Perry, och gissades då vara Nanne Grönvall eller Cissi Forss av Felix Herngren och Nour El-Refai. Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren, däremot, var övertygade om att det var Victoria Silvstedt som doldes bakom Isvargen. 

– Senast du var med pratade du ju om att du hade en miljonhit som nästan alla hade hört. Och Victoria Silvstedt släppte ju någon singel för väldigt många år sedan. Jag tror att det skulle kunna vara Victoria, sa Måns Zelmerlöw efter uppträdandet. 

Isvargen var Victoria Silvstedt – halva panelen gissade rätt

Det skulle visa sig att Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren hade knäckt gåtan. När Isvargen förlorade duellen mot den spexiga Roboten och tog av sig masken var det ingen annan än just modellen, skådespelaren och sångerskan Victoria Silvstedt som avslöjades.

– Jag har tagit mig ända hit för det här, jag är ett så stort fan av den här showen – och dig så klart, sa hon till programledaren David Hellenius när masken hade åkt av.


Victoria Silvstedt var Isvargen.
Foto: TV4/Skärmdump
Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren gissade rätt på Isvargens identitet.
Foto: TV4/Skärmdump

Victoria Silvstedt bor i vanliga fall utomlands, vilket också var en av ledtrådarna. Flera andra av Isvargens ledtrådar verkade handla om någon form av vintersport, bland annat togs ett par skidglasögon in på scenen. 

– Jag tävlade mycket slalom när jag växte upp i Norrland, och tävlade till och med mot Pernilla Wiberg. Men hon klådde mig stort, förklarade Victoria Silvstedt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.