Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Isabella Löwengrips val – efter psykologens krav

Sågs senast promenera hand i hand på gatorna på Saint-Tropez..
Isabella Löwengrip och hennes nya pojkvän Erik Selin.Foto: ABACA / STELLA PICTURES
Isabella Löwengrip har berättat om sitt beslut att gå i terapi.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
”I längden vet jag ju att vi människor inte mår bra att sopa känslorna under mattan”, har Isabella Löwengrip skrivit. Foto: GRANLUND PICTURES / STELLA PICTURES

Isabella Löwengrip menar att hon har en tendens att tränga undan svåra känslor, och har sökt professionell hjälp för att ta tag i det.

Nu berättar entreprenören att psykologens tuffa krav har börjat ge reslutat.

”Det behövs”, skriver Isabella Löwengrip i sin blogg.

I sin blogg delar Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 28, öppet med sig av både karriär och privatliv. 

Tempot är högt i entreprenörens tillvaro och det finns sällan tid att stanna upp och bearbeta jobbiga händelser. 

”I längden vet jag ju att vi människor inte mår bra att sopa känslorna under mattan. Det är bara det att jag inte riktigt har verktygen för bearbetning själv”, har hon skrivit i sin blogg.

Förra året berättade Isabella Löwengrip för läsarna att hon vill gå i långsiktig psykoanalys för att gå mer på djupet än i KBT-terapi. Nu berättar hon att terapin har gett insikter. 

Löwengrip är en svensk entreprenör, författare, föreläsare och bloggare.

Löwengrip: ”Min psykolog ligger på mig”

Isabella Löwengrip menar att hennes psykolog upprepade gånger satt ner foten och påmint henne om att ta tid för sig själv. Nyligen dök det upp ett tillfälle att träna sig på det.

”Jag är så duktig på att maxa jobb vid varenda möjliga lucka men nu kände jag att jag behövde göra något privat. Jag får alltid dåligt samvete när jag inte jobbar och det tar emot enormt att göra något som inte gynnar bolagen. Tillexempel en fika som inte är jobbrelaterat, eller se på en film. Jag ser bara jobbtimmar som flyger bort”, skriver hon i sin blogg och fortsätter:

”MEN min psykolog ligger på mig om Isabella-tid och i dag kom en sådan stund. Det var väldigt mysigt att träffa mamma. Jag känner ofta att mitt liv är som en film. Allt går så fort. Med mamma så kan livet pausa en liten stund. Det behövs”.

Isabella Löwengrip har hintat om att hon befinner sig på ett bra ställe i livet – mycket tack vare att hon är förälskad.

I somras offentliggjordes det att hon är tillsammans med fastighetsmiljardären Erik Selin, 51, som är god för 22 miljarder kronor. Isabella Löwengrip i sin tur äger själv flera stora företag, och är sammanlagt god för ungefär tio miljoner kronor i alla sina bolag tillsammans.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip.