Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Isabella Löwengrips reaktion efter pojkvännens vägran

Vem är Isabella Löwengrip?
Löwengrip träffade Sundvik tidigare i sommar och paret blev blixtförälskade.
Foto: STELLA PICTURES / INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Paul Sundvik.
Foto: STELLA PICTURES / INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Isabella Löwengrip bekräftar att paret ska flytta ihop: ”Vilket känns fantastiskt”, skriver hon i ett mejl.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Isabella Löwengrip.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA

Isabella Löwengrip träffade nya kärleken Paul Sundvik tidigare i sommar och paret har sedan dess semestrat tillsammans i Sverige, Italien och Frankrike. 

Nu avslöjar entreprenören att paret ska bli sambor och hur hon har upptäckt nya utmaningar för paret.

– Jag är lite nervös över den här vardagen som kommer slungas mot oss som en tsunamivåg i höst, säger hon i podcasten ”Isabella söker Sheila”

Isabella Löwengrip, 29, berättar i podcasten ”Isabella söker Sheila”, som hon driver tillsammans med bästa vännen Sheila Arnell, att hon och pojkvännen ska flytta ihop – i Löwengrips villa på Lidingö. 

Beslutet kom efter att pojkvännen Paul Sundvik, 52, frågat sin flickvän om det är möjligt att installera ett tak över hennes utomhuspool så han kan utnyttja poolen för dagliga simturer även vintertid. 

Efter att paret har tillbringat sommaren tillsammans mer eller mindre på resande fot och besökt platser som Venedig, Portofino och Cannes, ska de nu bli sambor. Men nu berättar Löwengrip att hon känner sig orolig över om deras nya sambovardag kommer bli tråkig. 

– Jag är lite nervös över den här vardagen som kommer slungas mot oss som en tsunamivåg i höst, säger hon i podcasten. 

Löwengrip kommenterar sedan:

”Podden är väldigt humoristisk och självklart drar vi den till sin spets ibland. Men det stämmer att vi ska flytta ihop vilket känns fantastiskt.” skriver hon i ett mejl.

”Är väldigt humoristisk”

Entreprenören har tidigare avslöjat att hon tidigt i relationen tog upp barnfrågan med nya kärleken, för att säkerställa att de siktade motett gemensamt mål. Löwengrip, som har barnen Gillis, 7, och Sally, 5, tillsammans med exmaken Odd Spångberg, vill nämligen ha fler barn. 

Efter att paret sagt att de båda gärna vill ha barn tillsammans dök plötsligt en oväntad utmaning upp för Isabella Löwengrip. Pojkvännen vill nämligen inte byta blöjor. 

– Då säger han från ingenstans ”nej jag kommer inte byta några blöjor”. Så säger han ”ingen i min släkt bland männen, varken min farbror, morbror, pappa, ingen där jag kommer ifrån har bytt en blöja.” 

I ett mejl utvecklar Isabella Löwengrip podcast-avsnittets ämnen.

”Gällande blöj-diskussionen så la Paul sina kort på bordet efter ett tag, det blir alltså blöjbyte så ingen behöver kasta tårta på honom nu. Tur det!” skriver hon.

Löwengrip vill också förtydliga att hon inte väntar barn i nuläget:

”Jag väntar inte barn nu och det är inte aktuellt ännu. Men Paul är öppen för det, han är väldigt barnkär.” 

Dykfotografenär Isabella Löwengrips nya kärlek

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.