Isabella Löwengrips paus i bebisplanerna med kärleken Paul Sundvik

Ur arkivet: Planerna om barn.
Paul Sundvik.
Foto: INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES
Löwengrip berättar om vändningen.
Foto: STELLA PICTURES / INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES STELLA PICTURES

När Isabella Löwengrip och Paul Sundvik träffades var hon tidigt säker på att de skulle ha barn tidigt i relationen. 

Nu har entreprenören insett att det var av fel anledning och bebisplanerna ligger på is. 

”Paul ville dock fundera på beslutet innan jag påbörjade medicinen eftersom att han är äldre men vi landade i att det var viktigt för mig att få genomgå den”, skriver Löwengrip på Instagram. 

När Isabella Löwengrip, 31, träffade kärleken Paul Sundvik, 54, slog Amors pilar till direkt och det var kärlek vid första ögonkastet.

– Det gick en elektrisk stöt när vi hälsade på varandra och det här är något som vi båda upplever, har hon berättat för Bathina Philipson, 43, i podcasten ”Bathinas skilda möten”.

Efter första mötet åt de lunch, åkte hem till Paul Sundvik där de åt pepparkakkor och drack te mitt i sommaren och sedan dess har de knappt varit ifrån varandra.

Isabella Löwengrip har sedan tidigare två barn tillsammans med exmaken Odd Spångberg, 34, och entreprenören har tidigare berättat att hon och kärleken har planer på att utöka familjen. 

– Ja, det vill jag. Jättegärna. Vi tänkte först i år men sen nu har vi tänkte att vi kanske ska vänta lite till. Så vi står lite grann i valt och kvalet, men någon gång blir det. Vi båda är väldigt på. Hur kul som helst, sa Löwengrip i ”Framgångspodden” för ett år sedan. 

Vändningen i planerna – tar medicin

Men nu berättar entreprenören att tankarna har vänt. 

”Jag var så hetsig med allt när vi två träffades för två år sedan. Jag vet egentligen inte varför, kanske för att jag hade för mycket tid över då och kände att det behövde hända något. Ha något att göra. Jag landade tillslut i att få barn av den anledningen och det är så klart fel”, skriver Löwengrip på Instagram och fortsätter: 

”I dag har vi pausat barnplanerna (äter en aknemedicin i 6-12 månader då du absolut inte får bli gravid under den tiden och helst inte sex månader efter avslutad behandling. Så barn kommer att dröja. Det är skönt att ha tagit ett beslut för då kan man lägga barntankarna åt sidan. Paul ville dock fundera på beslutet innan jag påbörjade medicinen eftersom att han är äldre men vi landade i att det var viktigt för mig att få genomgå den)”. 

Framtidsplanerna med kärleken: 

När Isabella Löwengrip träffade kärleken Paul Sundvik slog Amors pilar till direkt och det var kärlek vid första ögonkastet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.