Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Isabella Löwengrips ord om kärleken: ”Mystisk”

Isabella Löwengrip beskriver Paul Sundvik som sitt livs kärlek.
Isabella Löwengrip.
Foto: STELLA PICTURES / INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Löwengrip med nya kärleken.
Foto: STELLA PICTURES / INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Isabella Löwengrip har hittat sin stora kärlek i konstnären Paul Sundvik. 

I sin podcast ”Isabella söker Sheila” avslöjar entreprenören att han är den rätte - samtidigt ger hon en syrlig pik åt sina ex.

– Men de har kanske varit lite mer fyrkantiga, säger hon. 

Efter ett turbulent år av ekonomiska bekymmer och ett kraschat förhållande har Isabella Löwengrip, 29, återigen hittat kärleken i konstnären Paul Sundvik, 52, och entreprenören tycks kärare än någonsin.

Poddparhästen Sheila Arnell frågar Löwengrip i deras gemensamma podcast om det känns som att Sundvik kan få henne att tänka annorlunda. 

– Ja, just det här att inte känna mig ensam, att det finns en person som går in under skinnet på mig, säger hon och fortsätter:

– Men vi får se, jag låter ju helt tokig nu. Det är alltid så här antingen eller med mig. Först är jag totalt ensam och hittar ingen, och tre veckor senare kommer jag hitta ”the one”. 

Paret träffades i början av sommaren och har sedan dess spenderat varje dag tillsammans. De ligger vakna och pratar till morgonen berättar entreprenören och hur varje dag med honom är som en film, att det händer något hela tiden. Löwengrip kan inte få nog av att hylla sin kärlek, hon beskriver Sundvik som ett geni, en fin blandning mellan kreativitet och duktigt företagande. 

– Sen älskar jag att han är väldigt, ja vad ska jag säga, han är väldigt mystisk och med många sidor. 

Löwengrips pik till exen: ”Fyrkantiga”

Isabella Löwengrip var tidigare tillsammans med fastighetsmiljardären Erik Selin, 52, men paret gick skilda vägar i början av året efter att ha spenderat ett år tillsammans. Åren 2013-2017 var hon gift med Odd Spångberg, 32, som hon har två barn tillsammans med. Nu ger hon en pik till sina ex.

Entreprenören berättar att hon aldrig har haft en relation med en sådan kreativ person som Paul Sundvik tidigare. 

– Nej, jag har oftast träffat män som också är fantastiska, jag måste säga det, men de har kanske varit lite mer fyrkantiga. Och det är en sida jag också har, den här fyrkantigheten och därför är det så roligt att träffa någon som bara ruckar om mig.

Löwengrips bolag stäms på hundratusentals kronor

Nordic Tech House AB menar att Löwengrips bolag har obetalade fakturor, något som Löwengrip Invest AB bestrider.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.